Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sărăcie de stadion
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7425
Sărăcie de echipă Moc Wikinga
4-3-1-2 Tactiek 4-1-3-2 druga
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 39.9
excellent Schieten adequate
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen average


10e minuut.
Petmezas met een sublieme pass. Langone is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zana. Zana krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Plawgo probeert naar een medespeler te passen. Natzuka heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Matea trapt de bal weg van het doel. Cantone probeert naar een medespeler te passen. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek geeft de bal voor. Popa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vavřinec passt de bal met de wreef. Huraj geeft een hoge lob. Cherek is nu in balbezit. Cherek geeft een lange en hoge pass. Popa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 1:0

24e minuut.
Popa speelt de bal door. Daar is Cherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherek geeft de bal voor. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tezkere speelt de bal door. Cherek controleert de bal met de borst. Cherek passt de bal in één keer door. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cherek geeft de bal voor. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Petmezas ... Strafschop! Petmezas krijgt een gele kaart. Popa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 2:0

31e minuut.
Czereszewski is nu in balbezit. Cantone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czereszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czereszewski met een snel genomen vrije trap. Paź controleert de bal met de borst. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 32%, Moc Wikinga 68%.
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 2:1

46e minuut.
Krusiński komt het veld opgelopen. Verhüterli komt het veld opgelopen. Răboj komt het veld opgelopen. Tremoulinas komt het veld opgelopen. Vardanyan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kossowski met een sublieme pass. Krusiński rent richting de bal. Krusiński geeft een hoge lob. Popa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cantone rent richting de bal. Cantone passt de bal met de wreef. Velciu is nu in balbezit. Verhüterli onderschept slim de pass. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Matea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Răboj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verhüterli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Paal! Matea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Cantone passt de bal zonder na te denken. Verhüterli rent richting de bal. Natzuka onderschept slim de pass. Krusiński rent richting de bal. Krusiński haalt uit met een fantastische trap. Matea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kossowski met een sublieme pass. Răboj rent richting de bal. Răboj geeft de bal voor. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Krusiński speelt de bal door. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Matea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 3:1

68e minuut.
Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj speelt de bal door. Krusiński speelt de bal door. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli schiet op doel. Matea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 4:1

70e minuut.
Verhüterli speelt de bal door. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński passt de bal zonder na te denken. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 5:1

72e minuut.
Cantone is nu in balbezit. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski passt de bal zonder na te denken. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Krusiński geeft een hoge lob. Daar is Verhüterli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhüterli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 6:1

80e minuut.
Velciu geeft de bal voor. Cantone rent richting de bal. Cantone geeft een hoge lob. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Răboj met een sublieme pass. Krusiński rent richting de bal. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ... Matea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 7:1

88e minuut.
Kossowski kopt de bal weg. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapo rent richting de bal. Verhüterli onderschept slim de pass. Verhüterli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Klungelig pakt Krusiński de bal. Krusiński met een sublieme pass. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 22%, Moc Wikinga 78%.
Sărăcie de echipă - Moc Wikinga 7:1