Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Right now
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8242
Drifting Clouds Twinstars
2024-ultra Tactiek 4-4-2 romb
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
42.6 gemiddelde waardering 64
good Schieten outstanding
good Passen formidable
average Verdedigen solid


1e minuut.
Gilardi rent richting de bal. Brandimarte is nu in balbezit. Gilardi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gilardi krijgt een gele kaart. Brandimarte roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brandimarte kan niet meer verder spelen. Kağıtçı komt het veld opgelopen. Kağıtçı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Weinberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Michałek kopt de bal weg. Pompili rent richting de bal. Thiên Phú rent richting de bal. Pompili onderschept slim de pass. Pompili schiet op doel. Weinberg bokst de bal weg.

4e minuut.
Michałek is nu in balbezit. Michałek probeert naar een medespeler te passen. Lungu is nu in balbezit. Lungu geeft een lange en hoge pass. Kağıtçı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero geeft een lange en hoge pass. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kağıtçı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Madero geeft de bal voor. Fernández Borbalán kopt de bal weg. Frischknecht heeft problemen om de bal te vangen. Kağıtçı rent richting de bal. Kağıtçı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang geeft een hoge lob. Niciński is nu in balbezit. Niciński schiet op doel. Kaferski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Twinstars 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Vercruysse de bal. Lungu probeert naar een medespeler te passen. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero geeft de bal voor. Kağıtçı springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Michałek met een sublieme pass. Madero geeft een hoge lob. Kağıtçı rent richting de bal. Kağıtçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drifting Clouds - Twinstars 1:1

27e minuut.
Descloux rent richting de bal. Kağıtçı onderschept slim de pass. Kağıtçı passt de bal met de wreef. Pompili is nu in balbezit. Pompili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Michałek geeft een lange en hoge pass. Thiên Phú probeert de bal met de borst te controleren. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Weinberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Twinstars 1:2

37e minuut.
Pompili probeert naar een medespeler te passen. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kağıtçı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ştefan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Twinstars 1:3

44e minuut.
Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan geeft een hoge lob. Michałek rent richting de bal. Michałek geeft de bal voor. Pompili maakt een snoekduik en kopt de bal. Weinberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 75%, Twinstars 25%.
Drifting Clouds - Twinstars 1:3

47e minuut.
Descloux passt de bal met de wreef. Frischknecht rent richting de bal. Madero rent richting de bal. Madero geeft de bal voor. Pompili maakt een snoekduik en kopt de bal. Weinberg bokst de bal weg. Ştefan geeft de bal voor. Fernández Borbalán kan de bal niet met de borst controleren. Lungu geeft de bal voor. Pompili rent richting de bal. Pompili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Gilardi geeft een hoge lob. Michałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Pompili de bal. Pompili schiet op doel. Weinberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Twinstars 1:4

53e minuut.
Michałek geeft een lange en hoge pass. Ştefan heeft problemen om de bal te vangen. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Twinstars 1:5

58e minuut.
Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili passt de bal zonder na te denken. Kağıtçı rent richting de bal. Pompili is nu in balbezit. Pompili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Kağıtçı de bal. Gilardi is nu in balbezit. Gilardi passt de bal in één keer door. Pompili rent richting de bal. Pompili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Madero passt de bal in één keer door. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu geeft de bal voor. Pompili rent richting de bal. Pompili schiet op doel. Weinberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kağıtçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Twinstars 1:6

70e minuut.
Kağıtçı rent richting de bal. Gilardi onderschept slim de pass. Gilardi passt de bal in één keer door. Michałek is nu in balbezit. Michałek schiet op doel. Weinberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Lang geeft een hoge lob. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardsson begaat een overtreding. Niciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Vercruysse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Frischknecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Frischknecht geeft een lange en hoge pass. Pompili heeft problemen om de bal te vangen. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Weinberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Twinstars 1:7

80e minuut.
Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Descloux. Pompili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lungu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pompili krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Meistermacher kan de bal niet met de borst controleren. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu geeft een lange en hoge pass. Pompili rent richting de bal. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Weinberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu rent richting de bal. Lungu passt de bal in één keer door. Kağıtçı is nu in balbezit. Kağıtçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ştefan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Descloux de bal onder controle te krijgen. Pompili is nu in balbezit. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Weinberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Twinstars 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 69%, Twinstars 31%.
Drifting Clouds - Twinstars 1:8