Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC MILESZKI Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2370
FC MILESZKI stirith
352 Tactiek wlasna
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 47.1
average Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Şahinsoy speelt de bal door. Tanaś rent richting de bal. Tanaś passt de bal met de wreef. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - stirith 0:1

15e minuut.
Budziszewski passt de bal in één keer door. Mitkov rent richting de bal. Mitkov passt de bal in één keer door. Jogan rent richting de bal. Jogan draait met de bal, schiet en ... Milion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov probeert naar een medespeler te passen. Jogan is nu in balbezit. Jogan schiet op doel. Jaskóła probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bystrzanowski trapt de bal weg. Mitkov kopt de bal weg. Daar is Jogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jogan draait met de bal, schiet en ... Milion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Petiulevičius rent richting de bal. Şahinsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Milion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jogan rent richting de bal. Jogan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - stirith 0:2

29e minuut.
Liadelis probeert naar een medespeler te passen. Samulewski met een sublieme pass. Petiulevičius probeert de bal aan de voet te houden. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Milion trapt de bal weg van het doel. Şahinsoy kopt de bal weg. Mitkov heeft problemen om de bal te vangen. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Milion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zakrzewski met een harde bal richting middenveld. Majdzik kopt de bal weg. Petiulevičius rent richting de bal. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan is nu in balbezit. Jogan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 72%, stirith 28%.
FC MILESZKI - stirith 0:2

52e minuut.
Pruteanu heeft problemen om de bal te vangen. Pruteanu geeft de bal voor. Şahinsoy kopt de bal weg. Mitkov heeft problemen om de bal te vangen. Mitkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mitkov is nu in balbezit. Tanaś met een sublieme pass. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Feilong probeert naar een medespeler te passen. Jogan probeert naar een medespeler te passen. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Milion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - stirith 0:3

67e minuut.
Berbatov geeft een hoge lob. Majdzik rent richting de bal. Majdzik geeft een lange en hoge pass. Jogan rent richting de bal. Jogan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wągiel met een sublieme pass. Szajewski probeert naar een medespeler te passen. Budziszewski rent richting de bal. Budziszewski geeft de bal voor. Jogan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 68%, stirith 32%.
FC MILESZKI - stirith 0:3