Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2699
Fc.Poiana Foresta Sf Ilie
334amatori Tactiek 4132
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
47 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
75.2 gemiddelde waardering 42.8
briljant Schieten redelijk
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Stec probeert naar een medespeler te passen. Scampamorte is nu in balbezit. Scampamorte met een sublieme pass. Danić rent richting de bal. Danić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Donaubauer geeft een hoge lob. Vandebroek rent richting de bal. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. Mučibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 1:0

11e minuut.
Yuanhui onderschept slim de pass. Yuanhui probeert naar een medespeler te passen. Donaubauer speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Mučibabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Nadarkiewicz met een sublieme pass. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski geeft de bal voor. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel. Mučibabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Danić verovert de bal door een tackle van achteren. Madincea speelt de bal door. Vandebroek kopt de bal weg. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Mučibabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Vulinović de bal. Yuanhui is nu in balbezit. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic kan de bal niet met de borst controleren. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 2:0

17e minuut.
Čaňo geeft een hoge lob. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jee-Son raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandebroek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 3:0

19e minuut.
Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft de bal voor. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 4:0

24e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Scampamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kıpırdamaz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kıpırdamaz passt de bal zonder na te denken. Şeitan onderschept slim de pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Mučibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 5:0

28e minuut.
Čaňo geeft de bal voor. Kauer probeert de bal met de borst te controleren. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Donaubauer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żulewski de bal. Żulewski passt de bal in één keer door. Čaňo rent richting de bal. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Paal! Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 6:0

34e minuut.
Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Daar is Yuanhui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Mučibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 7:0

34e minuut.
Donaubauer is nu in balbezit. Donaubauer geeft de bal voor. Čaňo kopt de bal weg. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Mučibabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čaňo rent richting de bal. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Mučibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 8:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Donaubauer de bal onder controle te krijgen. Manaós is nu in balbezit. Fermić is nu in balbezit. Manaós onderschept slim de pass. Manaós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gioga verovert de bal door een tackle van achteren. Gioga geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Żulewski geeft de bal voor. Čaňo rent richting de bal. Čaňo probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 36%, Foresta Sf Ilie 64%.
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 9:0

46e minuut.
Bratianu komt het veld opgelopen. Tyrajski komt het veld opgelopen. Perkkiö komt het veld opgelopen. Tomicki komt het veld opgelopen. Jonak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Kıpırdamaz de bal. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Scampamorte rent richting de bal. Kıpırdamaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kıpırdamaz met een sublieme pass. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Jonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 10:0

50e minuut.
Manaós rent richting de bal. Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek speelt de bal door. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kıpırdamaz passt de bal in één keer door. Nadarkiewicz met een sublieme pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel. Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čaňo rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żulewski zal de hoekschop nemen. Jee-Son kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 11:0

54e minuut.
Gioga speelt de bal door. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son speelt de bal door. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Kıpırdamaz speelt de bal door. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 12:0

60e minuut.
Żulewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 13:0

62e minuut.
Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo speelt de bal door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Jonak bokst de bal weg.

63e minuut.
Vulinović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Gioga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz schiet op doel. Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 14:0

65e minuut.
Bratianu passt de bal zonder na te denken. Yuanhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic onderschept slim de pass. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 15:0

69e minuut.
Gioga neemt vlug de vrije trap. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son met een sublieme pass. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 16:0

71e minuut.
Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 17:0

74e minuut.
Kıpırdamaz met een sublieme pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jee-Son de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 18:0

78e minuut.
Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jee-Son de bal. Jee-Son passt de bal met de wreef. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Jonak bokst de bal weg. Vandebroek met een sublieme pass. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 19:0

82e minuut.
Żulewski passt de bal in één keer door. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Čaňo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 20:0

84e minuut.
Nadarkiewicz speelt de bal door. Kıpırdamaz rent richting de bal. Bratianu is nu in balbezit. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 21:0

86e minuut.
Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal met de wreef. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 22:0

87e minuut.
Nadarkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 23:0

89e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek speelt de bal door. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 24:0

90e minuut.
Chitic kopt de bal weg. Vulinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 23%, Foresta Sf Ilie 77%.
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 25:0