Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zaułek Koszykarek Plażowych
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8245
Spain Trialists VII la doña
Kalejdoskop Tactiek jusep
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
50.8 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Varga heeft problemen om de bal te vangen. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Holoubek begaat een overtreding. Holoubek krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Camal geeft een lange en hoge pass. Skrzat rent richting de bal. Nogués tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nogués krijgt een gele kaart. Skrzat raakt geblesseerd tijdens het duel. Navajas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ros springt en kopt de bal. Oskay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boeru komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Inworp. Nebel komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Boeru neemt vlug de vrije trap. Nebel rent richting de bal. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros schiet op doel. Oskay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spain Trialists VII - la doña 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spain Trialists VII 37%, la doña 63%.
Spain Trialists VII - la doña 1:0

46e minuut.
Holoubek speelt de bal door. Daar is Camal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camal geeft een lange en hoge pass. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia haalt uit met een fantastische trap. Honl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Buitenspel voor Tilápia. Goede buitenspelval van de verdediging. Choiński komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gümüşsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal verovert de bal door een tackle van achteren. Camal probeert naar een medespeler te passen. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ... Honl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Inworp. Szulgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekiert is nu in balbezit. Nebel is nu in balbezit. Nebel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Oskay bokst de bal weg. Ros rent richting de bal. Ros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spain Trialists VII - la doña 2:0

55e minuut.
Salas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Boeru geeft een lange en hoge pass. Curtean kopt de bal weg. Gümüşsöz heeft problemen om de bal te vangen. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bezotosni komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Hulín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karasiewicz neemt de hoekschop. Salas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prados komt het veld opgelopen. Strikulis komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Skrzat passt de bal zonder na te denken. Holoubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Holoubek passt de bal met de wreef. Nebel rent richting de bal. Nebel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grégoire verovert de bal door een tackle van achteren. Grégoire passt de bal met de wreef. Salas is nu in balbezit. Salas geeft de bal voor. Honl bokst de bal weg.

88e minuut.
Gümüşsöz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karasiewicz met een snelle inworp. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spain Trialists VII 49%, la doña 51%.
Spain Trialists VII - la doña 2:0