Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCTC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6350
FCTC Drifting Clouds
523def Tactiek 2024-5212
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
43.7 gemiddelde waardering 74.3
good Schieten incredible
good Passen outstanding
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Lukeš is nu in balbezit. Sauber verovert de bal door een tackle van achteren. Sauber geeft een hoge lob. Salsicha rent richting de bal. Salsicha schiet op doel. Żyłas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Sauber onderschept slim de pass. Sauber met een sublieme pass. Finamore met een sublieme pass. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund schiet op doel. Żyłas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:1

7e minuut.
Semak rent richting de bal. Semak geeft een lange en hoge pass. Mettraux is nu in balbezit. Kršňák verovert de bal door een tackle van achteren. Kršňák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Honegger speelt de bal door. Lüscher probeert naar een medespeler te passen. Salsicha rent richting de bal. Salsicha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Finamore geeft de bal voor. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukeš begaat een overtreding. Salsicha raakt geblesseerd tijdens het duel. Finamore wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sauber rent richting de bal. Sauber passt de bal met de wreef. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:2

17e minuut.
Sauber is nu in balbezit. Sauber passt de bal in één keer door. Finamore is nu in balbezit. Finamore geeft de bal voor. Ekelund maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Sauber de bal. Sauber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bello de bal. Salsicha is nu in balbezit. Salsicha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Barnák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yépez met een snelle inworp. Sauber geeft de bal voor. Ekelund rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mettraux geeft een hoge lob. Handza kopt de bal weg. Finamore geeft de bal voor. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund draait met de bal, schiet en ... Żyłas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:3

33e minuut.
Skrzypek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finamore met de inworp. Sauber rent richting de bal. Sauber geeft een hoge lob. Żyłas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:4

35e minuut.
Sauber probeert naar een medespeler te passen. Salsicha heeft problemen om de bal te vangen. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund schiet op doel. Żyłas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:5

39e minuut.
Inworp. Finamore met een snelle inworp. Sauber heeft problemen om de bal te vangen. Sauber geeft een lange en hoge pass. Salsicha krijgt zijn hoofd ertegen. Żyłas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Sauber verovert de bal door een tackle van achteren. Sauber passt de bal met de wreef. Cioară heeft problemen om de bal te vangen. Cioară geeft de bal voor. Ekelund maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha haalt uit met een fantastische trap. Żyłas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:6

42e minuut.
Barnák rent richting de bal. Cioară onderschept slim de pass. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. Żyłas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 80%, Drifting Clouds 20%.
FCTC - Drifting Clouds 0:6

46e minuut.
Niciński komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sauber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cioară rent richting de bal. Cioară geeft een lange en hoge pass. Salsicha is nu in balbezit. Salsicha schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Finamore bereikt de bal nog maar net als eerste. Finamore passt de bal in één keer door. Sauber speelt de bal door. Finamore bereikt de bal nog maar net als eerste. Finamore schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hominda kopt de bal weg. Sauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauber passt de bal met de wreef. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński draait met de bal, schiet en ... Żyłas bokst de bal weg.

72e minuut.
Lukeš heeft problemen om de bal te vangen. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară passt de bal zonder na te denken. Niciński is nu in balbezit. Niciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:7

76e minuut.
Sauber passt de bal met de wreef. Cioară heeft problemen om de bal te vangen. Cioară passt de bal in één keer door. Niciński rent richting de bal. Niciński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:8

84e minuut.
Sauber onderschept slim de pass. Sauber speelt de bal door. Cioară is nu in balbezit. Cioară geeft de bal voor. Niciński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:9

89e minuut.
Semak probeert naar een medespeler te passen. Skrzypek rent richting de bal. Finamore is nu in balbezit. Finamore geeft een lange en hoge pass. Niciński is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lüscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüscher geeft een lange en hoge pass. Niciński rent richting de bal. Niciński schiet op doel. Żyłas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Drifting Clouds 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 78%, Drifting Clouds 22%.
FCTC - Drifting Clouds 0:10