Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cosmos Kick Field
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4312
BlueStar FC FCSB1985
Bulgursalat Tactiek atac
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
35.4 gemiddelde waardering 52.3
redelijk Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Maus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Votruba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blastra rent richting de bal. Blastra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki geeft een hoge lob. Blastra is nu in balbezit. Blastra haalt uit met een fantastische trap. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC FCSB1985 0:1

9e minuut.
Minnig rent richting de bal. González Villamil onderschept slim de pass. González Villamil met een sublieme pass. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra schiet op doel. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
González Villamil geeft een hoge lob. Blastra kopt de bal weg. Votruba rent richting de bal. Votruba haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chancentod met een sublieme pass. Klungelig pakt Śniadecki de bal. Śniadecki geeft een hoge lob. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
González Villamil geeft een lange en hoge pass. Minnig speelt de bal door. Chancentod probeert de bal met de borst te controleren. Zink onderschept slim de pass. Zink geeft de bal voor. Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
González Villamil probeert naar een medespeler te passen. Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki passt de bal met de wreef. Blastra is nu in balbezit. Blastra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC FCSB1985 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 56%, FC FCSB1985 44%.
BlueStar - FC FCSB1985 0:2

46e minuut.
Blastra heeft problemen om de bal te vangen. Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrat rent richting de bal. Ferrat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karcıoğlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Minnig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Villamil met de inworp. Pomares is nu in balbezit. Pomares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero geeft een hoge lob. Votruba rent richting de bal. Votruba geeft een lange en hoge pass. González Villamil is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. González Villamil neemt de hoekschop. Votruba kopt de bal weg. Blastra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcodona bokst de bal weg. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC FCSB1985 0:3

61e minuut.
Śniadecki met een sublieme pass. González Villamil is nu in balbezit. González Villamil geeft een lange en hoge pass. Votruba is nu in balbezit. Votruba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Śniadecki de bal. Rodríguez Reguero speelt de bal door. Votruba speelt de bal door. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blastra rent richting de bal. Blastra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC FCSB1985 0:4

67e minuut.
Daar is Votruba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votruba passt de bal in één keer door. Blastra rent richting de bal. Blastra haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC FCSB1985 0:5

78e minuut.
Miraut rent richting de bal. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero passt de bal met de wreef. Blastra is nu in balbezit. Blastra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Glauser met een sublieme pass. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Busiol is nu in balbezit. Ferrat onderschept slim de pass. Ferrat draait met de bal, schiet en ... Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba met een sublieme pass. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC FCSB1985 0:6

90e minuut.
Votruba rent richting de bal. Votruba geeft een lange en hoge pass. Daar is Chancentod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomares draait met de bal, schiet en ... Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 68%, FC FCSB1985 32%.
BlueStar - FC FCSB1985 0:6