Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Higbury
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2158
FC Trotyl Wieluń Wujki
Ogien Tactiek Nowa v2
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Żuberek speelt de bal door. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal met de wreef. Furman heeft problemen om de bal te vangen. Furman draait met de bal, schiet en ... Sylwester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Daar is Szubierajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szubierajski met een sublieme pass. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea rent richting de bal. Socea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Wujki 1:0

7e minuut.
García Pescador geeft de bal voor. Inworp. Bruderek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Żuraw geeft een hoge lob. Bruderek kopt de bal weg. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman schiet op doel. Sylwester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Wujki 2:0

9e minuut.
Łobaza passt de bal zonder na te denken. Piwownik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Furman de bal. Furman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Wujki 3:0

14e minuut.
Gdeszyński speelt de bal door. Laps is nu in balbezit. Vandecauter verovert de bal door een tackle van achteren. Vandecauter schiet op doel. Linda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Wujki 3:1

19e minuut.
Bruderek is nu in balbezit. Bruderek passt de bal met de wreef. Furman heeft problemen om de bal te vangen. Furman geeft de bal voor. Socea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
bin Mohamad Lazim geeft een lange en hoge pass. Gdeszyński kopt de bal weg. Kone met een sublieme pass. Daar is Domański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bruderek geeft een hoge lob. Socea rent richting de bal. Socea schiet op doel. Sylwester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Żuraw probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Wujki 4:1

27e minuut.
Szubierajski is nu in balbezit. Klungelig pakt Szubierajski de bal. Szubierajski geeft een lange en hoge pass. Daar is Socea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. Daar is Piwownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szubierajski speelt de bal door. Furman is nu in balbezit. Furman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Wujki 5:1

35e minuut.
Furman onderschept slim de pass. Furman passt de bal in één keer door. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel. Sylwester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Wujki 6:1

41e minuut.
Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone geeft een hoge lob. Gabrieli controleert de bal met de borst. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrosio komt het veld opgelopen. Badur komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 42%, Wujki 58%.
FC Trotyl Wieluń - Wujki 6:1

49e minuut.
Sylwester trapt de bal weg. Gdeszyński controleert de bal met de borst. Badur met een sublieme pass. Klungelig pakt Furman de bal. Furman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Wujki 7:1

57e minuut.
Daar is Łobaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio met een sublieme pass. Furman rent richting de bal. Furman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Socea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aldeondo komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Linda niet meer kan verder spelen. Szambelan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur passt de bal zonder na te denken. Kone probeert naar een medespeler te passen. Vandecauter is nu in balbezit. Vandecauter schiet op doel. Szambelan bokst de bal weg.

68e minuut.
Żuberek kopt de bal weg. Klungelig pakt Semitoje de bal. Piwownik speelt de bal door. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gdeszyński heeft problemen om de bal te vangen. Badur speelt de bal door. Semitoje is nu in balbezit. Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik schiet op doel. Sylwester bokst de bal weg. Furman is nu in balbezit. Furman haalt uit met een fantastische trap. Sylwester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Wujki 8:1

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sylwester niet meer kan verder spelen. Esqueda komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kapinos speelt de bal door. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński passt de bal in één keer door. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Laps geeft de bal voor. Aldeondo rent richting de bal. Aldeondo schiet op doel. Esqueda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ambrosio passt de bal met de wreef. Aldeondo rent richting de bal. Aldeondo geeft een hoge lob. Furman is nu in balbezit. Furman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Domański controleert de bal met de borst. Gabrieli is nu in balbezit. Domański onderschept slim de pass. Domański haalt uit met een fantastische trap. Szambelan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 42%, Wujki 58%.
FC Trotyl Wieluń - Wujki 8:1