Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Municipal El Val
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1984
Alcalá Rovers Daring CM
433 AR Tactiek ArboH1
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
40.9 gemiddelde waardering 37.5
adequate Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Founzy geeft een hoge lob. Lucke kopt de bal weg. Angulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Parys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Daring CM 0:1

10e minuut.
Lineker rent richting de bal. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker onderschept slim de pass. Lineker geeft een hoge lob. Lucke springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Wicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicke passt de bal met de wreef. Van Parys rent richting de bal. Van Parys haalt uit met een fantastische trap. Pines probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Daring CM 0:2

14e minuut.
Campmann rent richting de bal. Lucke is nu in balbezit. Ona bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke verovert de bal door een tackle van achteren. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Daring CM 0:3

26e minuut.
Correa kopt de bal weg. Wicke met een sublieme pass. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke is nu in balbezit. Lucke schiet op doel. Pines kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazderski komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Moczygęba geeft de bal voor. Twarowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castillo. Castillo krijgt een gele kaart. Twarowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Twarowski met een snel genomen vrije trap. Toulalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcalá Rovers 58%, Daring CM 42%.
Alcalá Rovers - Daring CM 0:3

46e minuut.
Mihliuc komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wicke verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski geeft de bal voor. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski haalt uit met een fantastische trap. Toulalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lineker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moczygęba speelt de bal door. Lineker legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Daring CM 0:4

56e minuut.
Correa geeft een hoge lob. Inworp. Delacourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lineker is nu in balbezit. Lineker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Abulhe kopt de bal weg. Delacourt rent richting de bal. Delacourt geeft een hoge lob. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Kornek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Founzy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stąporski rent richting de bal. Stąporski geeft de bal voor. Lineker is nu in balbezit. Lineker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcalá Rovers 54%, Daring CM 46%.
Alcalá Rovers - Daring CM 0:4