Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: vinceremoiltricolor Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11946
vinceremoiltricolor Monteforte UTD
NAZIONALE523 Tactiek 4-4-4
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 44.9
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen redelijk


10e minuut.
Hernádi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savelli is nu in balbezit. Savelli geeft de bal voor. Venturini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Monteforte UTD 1:0

12e minuut.
Chiapparini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brügger komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Righezio is nu in balbezit. Venturini verovert de bal door een tackle van achteren. Venturini schiet op doel. Rampinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Monteforte UTD 2:0

22e minuut.
Savelli passt de bal in één keer door. Hernádi heeft problemen om de bal te vangen. Hernádi geeft de bal voor. Venturini krijgt zijn hoofd ertegen. Rampinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Savin verovert de bal door een tackle van achteren. Savin geeft een hoge lob. Venturini rent richting de bal. Venturini geeft een hoge lob. Brügger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Freije met een sublieme pass. Righezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hernádi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hernádi passt de bal met de wreef. Savelli heeft problemen om de bal te vangen. Savelli met een sublieme pass. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Brügger geeft een lange en hoge pass. Rampinelli met een sublieme pass. Salvaterra kopt de bal weg. Boussard geeft de bal voor. Venturini springt en kopt de bal. Rampinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Hernádi met een snelle inworp. Savelli met een sublieme pass. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Rampinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Boussard kopt de bal weg. Venturini kan de bal niet met de borst controleren. Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Rampinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Savelli kopt de bal weg. Venturini is nu in balbezit. Itaqui is nu in balbezit. Venturini verovert de bal door een tackle van achteren. Venturini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Monteforte UTD 3:0

41e minuut.
Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini passt de bal zonder na te denken. Savelli rent richting de bal. Daar is Savelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini passt de bal in één keer door. Savelli is nu in balbezit. Savelli geeft een lange en hoge pass. Venturini springt en kopt de bal. Rampinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baldari bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger onderschept slim de pass. Brügger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Monteforte UTD 4:0

44e minuut.
Klungelig pakt Venturini de bal. Venturini passt de bal zonder na te denken. Brügger is nu in balbezit. Brügger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Monteforte UTD 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 21%, Monteforte UTD 79%.
vinceremoiltricolor - Monteforte UTD 5:0

47e minuut.
Komando speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernádi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savelli geeft een lange en hoge pass. Venturini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Brügger passt de bal met de wreef. Drovandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drovandi passt de bal met de wreef. Daar is Venturini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venturini draait met de bal, schiet en ... Rampinelli bokst de bal weg.

52e minuut.
Savin geeft een lange en hoge pass. Drovandi rent richting de bal. Drovandi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Biglia de bal. Boussard geeft een hoge lob. Rampinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Boussard de bal onder controle te krijgen. Hernádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi passt de bal zonder na te denken. Venturini rent richting de bal. Venturini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rampinelli probeert naar een medespeler te passen. Hernádi is nu in balbezit. Hernádi probeert naar een medespeler te passen. Venturini rent richting de bal. Venturini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Daar is Savelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brügger de bal. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini draait met de bal, schiet en ... Rampinelli bokst de bal weg.

70e minuut.
Savin geeft een lange en hoge pass. Venturini is nu in balbezit. Drovandi is nu in balbezit. Venturini verovert de bal door een tackle van achteren. Venturini schiet op doel. Rampinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Venturini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Savelli de bal. Savelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drovandi de bal. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savelli geeft een hoge lob. Brügger maakt een snoekduik en kopt de bal. Rampinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Contrada de bal. Venturini is nu in balbezit. Venturini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Monteforte UTD 6:0

80e minuut.
Drovandi speelt de bal door. Daar is Biglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boussard is nu in balbezit. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Rampinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Savin speelt de bal door. Savelli rent richting de bal. Savelli speelt de bal door. Venturini is nu in balbezit. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Drovandi onderschept slim de pass. Savelli is nu in balbezit. Savelli met een sublieme pass. Venturini rent richting de bal. Venturini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Brügger met een sublieme pass. Contrada is nu in balbezit. Venturini verovert de bal door een tackle van achteren. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Rampinelli bokst de bal weg.

89e minuut.
Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini rent richting de bal. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini is nu in balbezit. Venturini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 23%, Monteforte UTD 77%.
vinceremoiltricolor - Monteforte UTD 6:0