Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: UGHENTUS Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7850
F.C. UGHENTUS magica1985
TRYTRY-T Tactiek 2019
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 61.7
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Azo is nu in balbezit. Cavacini is nu in balbezit. Azo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavacini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cavacini kan niet meer verder spelen. Ülküsoy komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Żeleński kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tešanović met een snelle inworp. Ülküsoy geeft een hoge lob. Grideanu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ottolini met een harde bal richting middenveld. Ülküsoy geeft een hoge lob. Słowik heeft problemen om de bal te vangen. Słowik schiet op doel. Ottolini bokst de bal weg.

5e minuut.
Nicolini verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolini geeft een hoge lob. Daar is Azo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ottolini met een harde bal richting middenveld. Żołopa speelt de bal door. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ottolini probeert naar een medespeler te passen. Culínek kopt de bal weg. Tešanović speelt de bal door. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:1

10e minuut.
Zuppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Culínek verovert de bal door een tackle van achteren. Pasiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Culínek raakt geblesseerd tijdens het duel. Azo neemt de penalty, wat een uithaal! Degollado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azo rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Nicolini geeft een hoge lob. Słowik kopt de bal weg. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Ottolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:2

14e minuut.
Tešanović geeft een lange en hoge pass. Mikołajski kopt de bal weg. Bidini rent richting de bal. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zuppa kopt de bal weg. Ülküsoy is nu in balbezit. Ülküsoy speelt de bal door. Słowik is nu in balbezit. Słowik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Słowik is nu in balbezit. Grideanu rent richting de bal. Met opzet legt Šršen zijn tegenspeler op de grond. Grideanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grideanu kan niet meer verder spelen. Owsiany komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Cenkov met een sublieme pass. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:3

30e minuut.
Ülküsoy onderschept slim de pass. Ülküsoy met een sublieme pass. Tešanović speelt de bal door. Klungelig pakt Mikołajski de bal. Mikołajski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Słowik kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikołajski de bal. Cenkov rent richting de bal. Mikołajski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. Ottolini bokst de bal weg.

34e minuut.
Pyczółka geeft de bal voor. Słowik kopt de bal weg. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany draait met de bal, schiet en ... Ottolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:4

35e minuut.
Mikołajski met een sublieme pass. Tešanović probeert naar een medespeler te passen. Cenkov rent richting de bal. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski schiet op doel. Ottolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:5

40e minuut.
Tešanović geeft de bal voor. Żeleński kopt de bal weg. Klungelig pakt Viñas de bal. Mikołajski geeft een lange en hoge pass. Viñas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ottolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Słowik is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 68%, magica1985 32%.
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:5

46e minuut.
Seguin komt het veld opgelopen. Antas komt het veld opgelopen. Toajari komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski probeert naar een medespeler te passen. Słowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:6

61e minuut.
Inworp. Moyal komt het veld opgelopen. Urzáiz komt het veld opgelopen. Pană komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Słowik kopt de bal weg. Ülküsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülküsoy geeft een lange en hoge pass. Mikołajski kan de bal niet met de borst controleren. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:7

66e minuut.
Słowik onderschept slim de pass. Słowik passt de bal zonder na te denken. Ülküsoy rent richting de bal. Ülküsoy schiet op doel. Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:8

75e minuut.
Mikołajski passt de bal in één keer door. Cenkov onderschept slim de pass. Ülküsoy heeft problemen om de bal te vangen. Ülküsoy haalt uit met een fantastische trap. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:9

77e minuut.
Tešanović met een sublieme pass. Słowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:10

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikołajski de bal onder controle te krijgen. Ülküsoy is nu in balbezit. Żeleński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ülküsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Haktanır zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 67%, magica1985 33%.
F.C. UGHENTUS - magica1985 0:10