Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9656
Zelenilo Sasana
c-cup-w Tactiek 451k
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 59.7
weak Schieten outstanding
very good Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Bajski onderschept slim de pass. Bajski geeft een hoge lob. Molak is nu in balbezit. Mirwa is nu in balbezit. Mirwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Barbadilla Cervilla speelt de bal door. Corrao geeft de bal voor. Desailly rent richting de bal. Mirwa rent richting de bal. Mirwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mirwa maakt een snoekduik en kopt de bal. Małaniak met een sublieme pass. Čečur kopt de bal weg. Gascоigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Corrao is nu in balbezit. Corrao speelt de bal door. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - Sasana 0:1

38e minuut.
Barbadilla Cervilla met een sublieme pass. Václav rent richting de bal. Mirwa rent richting de bal. Mirwa schiet op doel. Małaniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - Sasana 0:2

40e minuut.
Turecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Turecki geeft een hoge lob. Václav kopt de bal weg. Daar is Mirwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirwa draait met de bal, schiet en ... Małaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Nilu is nu in balbezit. Klungelig pakt Nilu de bal. Nilu geeft een lange en hoge pass. Socha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - Sasana 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 58%, Sasana 42%.
Zelenilo - Sasana 1:2

49e minuut.
Corrao geeft een lange en hoge pass. Desailly kopt de bal weg. Corrao is nu in balbezit. Corrao geeft een lange en hoge pass. Mirwa springt en kopt de bal. Małaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Borubar passt de bal zonder na te denken. Václav bereikt de bal nog maar net als eerste. Václav passt de bal met de wreef. Mirwa is nu in balbezit. Mirwa draait met de bal, schiet en ... Małaniak bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Nilu met een snelle inworp. Barbadilla Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne onderschept slim de pass. Gascоigne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Munčanović is nu in balbezit. Corrao onderschept slim de pass. Corrao passt de bal met de wreef. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly haalt uit met een fantastische trap. Małaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Lalović onderschept slim de pass. Lalović passt de bal zonder na te denken. Barbadilla Cervilla geeft een hoge lob. Mirwa is nu in balbezit. Mirwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Tomrecaj passt de bal in één keer door. Barbadilla Cervilla is nu in balbezit. Barbadilla Cervilla geeft een hoge lob. Mirwa rent richting de bal. Mirwa schiet op doel. Małaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Desailly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desailly passt de bal in één keer door. Ercin is nu in balbezit. Mirwa onderschept slim de pass. Mirwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Desailly passt de bal met de wreef. Corrao is nu in balbezit. Corrao probeert naar een medespeler te passen. Desailly rent richting de bal. Desailly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 69%, Sasana 31%.
Zelenilo - Sasana 1:2