Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Q-3 REVOLUTIONS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4996
Q-3 REVOLUTIONS Dabuten´s
kaka Tactiek Furbito
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 51.3
average Schieten adequate
good Passen very good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tiefenbach zal de hoekschop nemen. Daar is Hana Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrera rent richting de bal. Hana Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Omer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mantecón speelt de bal door. Tiefenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiefenbach passt de bal met de wreef. Denia Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia Sánchez schiet op doel. Gombrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. González Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. González Velasco met een sublieme pass. Tiefenbach is nu in balbezit. Tiefenbach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Berruet passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Omer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiefenbach rent richting de bal. Tiefenbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
González Velasco passt de bal zonder na te denken. Hana Omer is nu in balbezit. Hana Omer passt de bal zonder na te denken. Tiefenbach is nu in balbezit. Tiefenbach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 65%, Dabuten´s 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Q-3 REVOLUTIONS - Dabuten´s 0:0

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tiefenbach zal de hoekschop nemen. Hana Omer kopt de bal weg. Abela bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela geeft de bal voor. Reinumäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Ferrera met de inworp. Denia Sánchez is nu in balbezit. Denia Sánchez schiet op doel. Gombrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Dabuten´s 1:0

80e minuut.
Berruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruet geeft een hoge lob. Abela rent richting de bal. Denia Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Denia Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiefenbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hana Omer probeert de bal met de borst te controleren. Hana Omer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Q-3 REVOLUTIONS - Dabuten´s 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 56%, Dabuten´s 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Q-3 REVOLUTIONS - Dabuten´s 1:1