Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wretchedster reUnited Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4168
Wretchedster reUnited East Padulj city
5-2-3 Tactiek trening
48% Balbezit 52%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 54.2
weak Schieten excellent
average Passen excellent
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez passt de bal in één keer door. Daar is La Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Navarro Rodríguez passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uluğ met een snelle inworp. Erden bereikt de bal nog maar net als eerste. Erden schiet op doel. Vodenac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Uluğ met een snelle inworp. Erden is nu in balbezit. Gligorjević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erden raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczyptański zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... Raczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Szczyptański rent richting de bal. Szczyptański passt de bal zonder na te denken. Gligorjević is nu in balbezit. Erden onderschept slim de pass. Erden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Uluğ met de inworp. Joachimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap. Vodenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - East Padulj city 1:0

24e minuut.
Daar is Krzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania kopt de bal weg. Daar is Erden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz draait met de bal, schiet en ... Vodenac bokst de bal weg. Erden is nu in balbezit. Erden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vodenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vodenac speelt de bal door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Sevgin de bal. Inworp. Joachimowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Erden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erden haalt uit met een fantastische trap. Vodenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Doeltrap. Cekić met een harde bal richting middenveld. Dytłow probeert de bal met de borst te controleren. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Uluğ bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluğ passt de bal zonder na te denken. Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Erden onderschept slim de pass. Erden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mamula rent richting de bal. Mamula geeft een hoge lob. Uluğ kopt de bal weg. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vodenac probeert wanhopig de bal te grijpen. Erden is nu in balbezit. Erden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - East Padulj city 2:0

41e minuut.
Gieremek heeft problemen om de bal te vangen. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - East Padulj city 2:1

43e minuut.
Vodenac speelt de bal door. Kania kopt de bal weg. Daar is Gligorjević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erden bereikt de bal nog maar net als eerste. Erden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Uluğ met een sublieme pass. Gligorjević is nu in balbezit. Erden onderschept slim de pass. Erden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 29%, East Padulj city 71%.
Wretchedster reUnited - East Padulj city 2:1

57e minuut.
Sevgin rent richting de bal. Sevgin geeft een lange en hoge pass. Uluğ kopt de bal weg. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz geeft een lange en hoge pass. Vodenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorjević geeft een lange en hoge pass. Balázsy speelt de bal door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dytłow is nu in balbezit. Dytłow passt de bal zonder na te denken. Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Erden verovert de bal door een tackle van achteren. Erden schiet op doel. Vodenac bokst de bal weg.

66e minuut.
Doeltrap. Vodenac met een harde bal richting middenveld. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wretchedster reUnited - East Padulj city 2:2

67e minuut.
Erden speelt de bal door. Daar is Szczyptański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - East Padulj city 2:3

71e minuut.
Gligorjević geeft de bal voor. Inworp. Uluğ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Krzesiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gieremek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Joachimowicz is nu in balbezit. Navarro Rodríguez onderschept slim de pass. Uluğ is nu in balbezit. Uluğ schiet op doel. Vodenac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wretchedster reUnited - East Padulj city 3:3

88e minuut.
Mamula rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uluğ met de inworp. Erden bereikt de bal nog maar net als eerste. Erden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erden is nu in balbezit. Erden haalt uit met een fantastische trap. Vodenac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - East Padulj city 4:3

89e minuut.
Klungelig pakt Gușea de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erden met de inworp. Joachimowicz rent richting de bal. Joachimowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 30%, East Padulj city 70%.
Wretchedster reUnited - East Padulj city 4:3