Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCM 8CAU Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5126
FCM 8CAU Ratele vesele
FCM Tactiek 343
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Filar trapt de bal weg. Figallo kopt de bal weg. Hefti rent richting de bal. Hefti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM 8CAU - Ratele vesele 0:1

5e minuut.
Beus met de inworp. Fajkis rent richting de bal. Amara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fajkis raakt geblesseerd tijdens het duel. Fajkis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Marques bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM 8CAU - Ratele vesele 1:1

7e minuut.
Betlejewski onderschept slim de pass. Betlejewski geeft de bal voor. Hefti kopt de bal weg. Klungelig pakt Figallo de bal. Figallo schiet op doel. Paal! Filar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fajkis stond buitenspel. Amara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Monterrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hefti is nu in balbezit. Hefti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Padlikowski passt de bal zonder na te denken. Mulac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulac probeert naar een medespeler te passen. Pruneri rent richting de bal. Pruneri draait met de bal, schiet en ... Marques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Betlejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betlejewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Jarmolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figallo rent richting de bal. Figallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bulajić met een snelle inworp. Pruneri is nu in balbezit. Betlejewski is nu in balbezit. Pruneri onderschept slim de pass. Pruneri schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 51%, Ratele vesele 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM 8CAU - Ratele vesele 1:1

46e minuut.
Andaluz passt de bal met de wreef. Pruneri is nu in balbezit. Pruneri met een sublieme pass. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Amara passt de bal met de wreef. Monterrosa is nu in balbezit. Hefti begaat een overtreding. Hefti krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Figallo is nu in balbezit. de Reinaldes onderschept slim de pass. de Reinaldes geeft een lange en hoge pass. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Marques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Padlikowski is nu in balbezit. Fengler verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajić rent richting de bal. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Marques bokst de bal weg.

79e minuut.
Ziemniak met een sublieme pass. Bulajić rent richting de bal. Bulajić geeft een lange en hoge pass. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski schiet op doel. Marques bokst de bal weg.

83e minuut.
Borović verovert de bal door een tackle van achteren. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajkis begaat een overtreding. Fajkis krijgt een gele kaart. Amara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gajtkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Reinaldes heeft problemen om de bal te vangen. Hefti is nu in balbezit. Hefti schiet op doel. Filar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 41%, Ratele vesele 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM 8CAU - Ratele vesele 1:1