Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vraja Marii
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5267
A.C.S.S. Callatis Mangalia F.C. LANUS
NC Tactiek ncaa
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 59.3
adequate Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen average


2e minuut.
Sejud is nu in balbezit. Sejud passt de bal met de wreef. Damgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Damgaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.S.S. Callatis Mangalia - F.C. LANUS 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Coruja de bal. Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu heeft problemen om de bal te vangen. Scânteianu draait met de bal, schiet en ... Tracz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Micu met de inworp. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu is nu in balbezit. Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Fam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damgaard met de inworp. Vesik is nu in balbezit. Daar is Vesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vesik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Damgaard met een snelle inworp. Damgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Damgaard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Apostu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sejud rent richting de bal. Sejud passt de bal met de wreef. Damgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Damgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.S.S. Callatis Mangalia - F.C. LANUS 0:2

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micu met een snelle inworp. Sejud probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Damgaard de bal. Damgaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minciună komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.S.S. Callatis Mangalia 60%, F.C. LANUS 40%.
A.C.S.S. Callatis Mangalia - F.C. LANUS 0:2

46e minuut.
Inworp. Apostu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sejud probeert naar een medespeler te passen. Damgaard rent richting de bal. Damgaard draait met de bal, schiet en ... Minciună bokst de bal weg.

49e minuut.
Micu is nu in balbezit. Micu schiet op doel. Coruja speelt de bal door. Klungelig pakt Fam de bal. Fam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Damgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Damgaard speelt de bal door. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.S.S. Callatis Mangalia - F.C. LANUS 0:3

57e minuut.
Fam rent richting de bal. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud met een sublieme pass. Damgaard rent richting de bal. Damgaard haalt uit met een fantastische trap. Minciună verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.S.S. Callatis Mangalia 58%, F.C. LANUS 42%.
A.C.S.S. Callatis Mangalia - F.C. LANUS 0:3