Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Slaskbo IK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11197
Slaskbo IK Nova
U21-433 Tactiek Girl A About
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Lasocki onderschept slim de pass. Milanov is nu in balbezit. Lasocki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyllenhammar neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Véron rent richting de bal. Véron passt de bal in één keer door. Ström met een sublieme pass. Szathmári rent richting de bal. Szathmári schiet op doel. Domachowski bokst de bal weg. Żebro probeert de bal met de borst te controleren. Żebro geeft een hoge lob. Aubessard geeft de bal voor. Szathmári springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Aubessard rent richting de bal. Aubessard met een sublieme pass. Ström probeert naar een medespeler te passen. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ström passt de bal zonder na te denken. Véron rent richting de bal. Véron passt de bal in één keer door. Aubessard geeft een lange en hoge pass. Gyllenhammar krijgt zijn hoofd ertegen. Domachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Aubessard heeft problemen om de bal te vangen. Aubessard geeft een lange en hoge pass. Szathmári heeft problemen om de bal te vangen. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. Domachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Nova 0:1

25e minuut.
Ström speelt de bal door. Klungelig pakt Szathmári de bal. Lasocki is nu in balbezit. Gyllenhammar onderschept slim de pass. Gyllenhammar schiet op doel. Domachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ström met een snelle inworp. Véron is nu in balbezit. Ström geeft een hoge lob. Gyllenhammar maakt een snoekduik en kopt de bal. Domachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Nova 0:2

31e minuut.
Véron speelt de bal door. Daar is Ström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ström passt de bal in één keer door. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Leosson geeft een hoge lob. Ozelami is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zygmuntowicz. Zygmuntowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaskbo IK 67%, Nova 33%.
Slaskbo IK - Nova 0:2

46e minuut.
Szathmári is nu in balbezit. Szathmári passt de bal in één keer door. Indias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milanov is nu in balbezit. Milanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Véron is nu in balbezit. Véron geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Saag de bal onder controle te krijgen. Milanov rent richting de bal. Milanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Véron bereikt de bal nog maar net als eerste. Véron met een sublieme pass. Żebro rent richting de bal. Gyllenhammar verovert de bal door een tackle van achteren. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Andberger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Saag de bal. Saag passt de bal met de wreef. Daar is Ozelami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozelami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dexler geeft een hoge lob. Ström probeert naar een medespeler te passen. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Nova 0:3

74e minuut.
Żaczek passt de bal in één keer door. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dexler begaat een overtreding. Milanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Véron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Żebro de bal. Andberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári draait met de bal, schiet en ... Domachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Inworp. Ström met een snelle inworp. Véron speelt de bal door. Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström geeft de bal voor. Domachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gyllenhammar controleert de bal met de borst. Gyllenhammar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gyllenhammar is nu in balbezit. Milanov rent richting de bal. Dexler bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov onderschept slim de pass. Milanov haalt uit met een fantastische trap. Domachowski bokst de bal weg. Milanov rent richting de bal. Milanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Nova 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaskbo IK 64%, Nova 36%.
Slaskbo IK - Nova 0:4