Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13081
ΑΙOΛIKOΣ Midnight Gods
corn 2 Tactiek APOKALYPSE
56% Balbezit 44%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
briljant Verdedigen goed


11e minuut.
Nousias bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousias speelt de bal door. Thế Doanh rent richting de bal. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thế Doanh is nu in balbezit. Soler met een sublieme pass. Archontidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Thế Doanh de bal. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:1

14e minuut.
Thiện Ân geeft de bal voor. Deiss kopt de bal weg. Nousias probeert naar een medespeler te passen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:2

17e minuut.
Nousias is nu in balbezit. Nousias probeert naar een medespeler te passen. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap. Archontidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:3

18e minuut.
Mantzanas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nousias met een snelle inworp. Schipka rent richting de bal. Schipka schiet op doel. Archontidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is Scieur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meletopoulos met de inworp. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Archontidis bokst de bal weg. Klungelig pakt Soler de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:4

34e minuut.
Klungelig pakt Soler de bal. Soler passt de bal zonder na te denken. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:5

38e minuut.
Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka met een sublieme pass. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ... Archontidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:6

39e minuut.
Thiện Ân geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meletopoulos met de inworp. Nousias is nu in balbezit. Nousias met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nousias probeert naar een medespeler te passen. Schipka rent richting de bal. Schipka passt de bal met de wreef. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh passt de bal met de wreef. Archontidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 89%, Midnight Gods 11%.
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:7

46e minuut.
Gočár komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Scieur geeft de bal voor. Deiss kopt de bal weg. Thế Doanh is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. Archontidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:8

50e minuut.
Thế Doanh is nu in balbezit. Koern onderschept slim de pass. Koern passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Thiện Ân de bal onder controle te krijgen. Schipka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Meletopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schipka met een sublieme pass. Thế Doanh heeft problemen om de bal te vangen. Thế Doanh schiet op doel. Archontidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Astorino geeft een hoge lob. Nousias kopt de bal weg. Schipka probeert de bal met de borst te controleren. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Archontidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:9

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarantis komt het veld opgelopen. Meletopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schipka heeft problemen om de bal te vangen. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh schiet op doel. Archontidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:10

74e minuut.
Nousias passt de bal in één keer door. Schipka heeft problemen om de bal te vangen. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Athanasopoulos komt het veld opgelopen. Echegaray komt het veld opgelopen. Voivodas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 83%, Midnight Gods 17%.
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 0:10