Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Obilića poljana
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7239
Crnogorski Omladinski Centar PANDURI FK
phoenix Tactiek Galauskas 523
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 29.8
good Schieten adequate
solid Passen poor
average Verdedigen weak


17e minuut.
Gaio is nu in balbezit. Gaio passt de bal zonder na te denken. Kostić met een sublieme pass. Klungelig pakt Joksimović de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gürses trapt de bal weg van het doel. Cefai kopt de bal weg. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - PANDURI FK 1:0

22e minuut.
Kostić passt de bal met de wreef. Joksimović rent richting de bal. Kadić begaat een overtreding. Joksimović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dačević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backović met een snelle inworp. Dačević is nu in balbezit. Dačević geeft een lange en hoge pass. Joksimović is nu in balbezit. Gürses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pîrvulescu geeft de bal voor. Backović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zirous de bal onder controle te krijgen. Owen rent richting de bal. Owen haalt uit met een fantastische trap. Diamantis bokst de bal weg.

36e minuut.
Backović probeert de bal aan de voet te houden. Dačević rent richting de bal. Dačević met een sublieme pass. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Backović met een snelle inworp. Dačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačević onderschept slim de pass. Dačević geeft een hoge lob. Gürses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - PANDURI FK 2:0

39e minuut.
Klungelig pakt Owen de bal. Owen met een sublieme pass. Klungelig pakt Pîrvulescu de bal. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Joksimović passt de bal in één keer door. Gaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - PANDURI FK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 38%, PANDURI FK 62%.
Crnogorski Omladinski Centar - PANDURI FK 3:0

46e minuut.
Kanarellis komt het veld opgelopen. Paoli komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dačević met een snelle inworp. Drljević is nu in balbezit. Drljević passt de bal met de wreef. Backović bereikt de bal nog maar net als eerste. Backović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Joksimović kopt de bal weg. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić schiet op doel. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Pîrvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević onderschept slim de pass. Drljević met een sublieme pass. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Jurecki rent richting de bal. Jurecki met een sublieme pass. Pîrvulescu is nu in balbezit. Pîrvulescu geeft de bal voor. Kanarellis maakt een snoekduik en kopt de bal. Diamantis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - PANDURI FK 3:1

56e minuut.
Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljević rent richting de bal. Drljević geeft de bal voor. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dačević heeft problemen om de bal te vangen. Dačević met een sublieme pass. Kostić speelt de bal door. Backović rent richting de bal. Backović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kostić rent richting de bal. Kostić speelt de bal door. Kadić geeft een lange en hoge pass. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pîrvulescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zirous. Pîrvulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pîrvulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Jurecki probeert naar een medespeler te passen. Paoli rent richting de bal. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis schiet op doel. Diamantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - PANDURI FK 3:2

76e minuut.
Dačević is nu in balbezit. Dačević passt de bal in één keer door. Joksimović rent richting de bal. Joksimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - PANDURI FK 4:2

79e minuut.
Pîrvulescu is nu in balbezit. Cefai verovert de bal door een tackle van achteren. Cefai geeft een lange en hoge pass. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Gürses trapt de bal weg. Cefai kopt de bal weg. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Drljević geeft een hoge lob. Kostić is nu in balbezit. Joksimović rent richting de bal. Joksimović schiet op doel. Gürses probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - PANDURI FK 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 36%, PANDURI FK 64%.
Crnogorski Omladinski Centar - PANDURI FK 5:2