Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Torpedo Hopfen Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6512
Torpedo Hopfen Schneemannshausen
miau Tactiek New 3-3-2-2 CA
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 48.4
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Barum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rothenbuhler is nu in balbezit. Rothenbuhler probeert naar een medespeler te passen. Dettwyler is nu in balbezit. Dettwyler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piva met de inworp. Persyn is nu in balbezit. Persyn geeft een lange en hoge pass. Ormaetxea krijgt zijn hoofd ertegen. Escher bokst de bal weg.

18e minuut.
Ormaetxea rent richting de bal. Gafner onderschept slim de pass. Gafner geeft een hoge lob. Rothenbuhler is nu in balbezit. Rothenbuhler haalt uit met een fantastische trap. Costa bokst de bal weg. Albrecht rent richting de bal. Albrecht geeft een lange en hoge pass. Maślona kopt de bal weg. Dettwyler rent richting de bal. Dettwyler schiet op doel. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Piva passt de bal zonder na te denken. Albrecht rent richting de bal. Albrecht geeft een lange en hoge pass. Dettwyler rent richting de bal. Dettwyler haalt uit met een fantastische trap. Costa bokst de bal weg.

45e minuut.
Klungelig pakt Jaun de bal. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 46%, Schneemannshausen 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 0:0

58e minuut.
Haas geeft de bal voor. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner passt de bal in één keer door. Daar is Ormaetxea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormaetxea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Buitenspel voor Ormaetxea. Goede buitenspelval van de verdediging. Studer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Erni speelt de bal door. Rothenbuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicari rent richting de bal. Vicari schiet op doel. Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 1:0

84e minuut.
Rothenbuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbuhler geeft een hoge lob. Dettwyler is nu in balbezit. Dettwyler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaalma de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 37%, Schneemannshausen 63%.
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 1:0