Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Marienlyst stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8751
Godset Darkside Cowboys
352DEFNY Tactiek David
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
70.9 gemiddelde waardering 49.5
wonderbaarlijk Schieten goed
wonderbaarlijk Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Sørgård is nu in balbezit. Sørgård passt de bal met de wreef. Stavem is nu in balbezit. Stavem haalt uit met een fantastische trap. MacDiarmid maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Haaland rent richting de bal. Haaland speelt de bal door. Stavem rent richting de bal. Stavem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Darkside Cowboys 1:0

9e minuut.
Grigor geeft de bal voor. Utheim probeert de bal aan de voet te houden. Gramstad verovert de bal door een tackle van achteren. Stefano is nu in balbezit. Stefano haalt uit met een fantastische trap. Rigler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
MacOwen geeft een lange en hoge pass. Stefano rent richting de bal. Gramstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gramstad krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Utheim rent richting de bal. Grigor onderschept slim de pass. Haaland is nu in balbezit. Haaland draait met de bal, schiet en ... MacDiarmid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ulvin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thorbjørnsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorbjørnsen geeft de bal voor. Haaland krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Darkside Cowboys 2:0

33e minuut.
Holte passt de bal in één keer door. MacDuff rent richting de bal. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haaland onderschept slim de pass. Haaland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Darkside Cowboys 3:0

38e minuut.
Ulvin passt de bal in één keer door. Utheim rent richting de bal. Utheim probeert naar een medespeler te passen. Haaland is nu in balbezit. Haaland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Thorbjørnsen kopt de bal weg. Haaland heeft problemen om de bal te vangen. MacDuff legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haaland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haaland legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvin passt de bal zonder na te denken. Haaland is nu in balbezit. Haaland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Darkside Cowboys 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 30%, Darkside Cowboys 70%.
Godset - Darkside Cowboys 4:0

57e minuut.
Holte geeft een lange en hoge pass. Thorbjørnsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Grigor de bal. Stavem is nu in balbezit. Stavem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Darkside Cowboys 5:0

62e minuut.
Ulvin kopt de bal weg. Haaland is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Charles ... Strafschop! Charles krijgt een gele kaart. Haaland raakt geblesseerd tijdens het duel. Haaland legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. MacDiarmid bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Thorbjørnsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano speelt de bal door. Cowan rent richting de bal. Cowan draait met de bal, schiet en ... Rigler bokst de bal weg.

77e minuut.
MacDuff is nu in balbezit. MacDuff geeft de bal voor. Holte kopt de bal weg. Stavem bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavem schiet op doel. MacDiarmid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haaland rent richting de bal. Haaland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Darkside Cowboys 6:0

80e minuut.
Thorbjørnsen kopt de bal weg. Haaland rent richting de bal. Haaland passt de bal met de wreef. Utheim is nu in balbezit. Utheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Utheim speelt de bal door. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin passt de bal in één keer door. Haaland is nu in balbezit. Haaland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Darkside Cowboys 7:0

85e minuut.
Sørgård rent richting de bal. Sørgård passt de bal met de wreef. Utheim rent richting de bal. Utheim draait met de bal, schiet en ... MacDiarmid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Darkside Cowboys 8:0

90e minuut.
Holte heeft problemen om de bal te vangen. Jamieson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Utheim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haaland springt en kopt de bal. MacDiarmid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Darkside Cowboys 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 35%, Darkside Cowboys 65%.
Godset - Darkside Cowboys 9:0