Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: red devils the best Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5079
red devils the best NK PATRIOTI
futsal league Tactiek B
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Beting passt de bal zonder na te denken. Rommel rent richting de bal. Rommel passt de bal zonder na te denken. Ravbar rent richting de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Toplak probeert de bal met de borst te controleren. Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
red devils the best - NK PATRIOTI 1:0

15e minuut.
Skubic passt de bal zonder na te denken. Beting is nu in balbezit. Beting passt de bal met de wreef. Veznik is nu in balbezit. Veznik haalt uit met een fantastische trap. Venczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ossowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ochocki de bal. Ravbar begaat een overtreding. Ravbar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Veznik probeert naar een medespeler te passen. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar passt de bal zonder na te denken. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ravbar geeft de bal voor. Rondini kan de bal niet met de borst controleren. Besani onderschept slim de pass. Besani schiet op doel. Venczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
red devils the best - NK PATRIOTI 1:1

33e minuut.
Ochocki kopt de bal weg. Toplak met een sublieme pass. Cankar heeft problemen om de bal te vangen. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski haalt uit met een fantastische trap. Lenormand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Doeltrap. Iskra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red devils the best 72%, NK PATRIOTI 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
red devils the best - NK PATRIOTI 1:1

48e minuut.
Skubic heeft problemen om de bal te vangen. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki passt de bal met de wreef. Ossowski rent richting de bal. Ossowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Veznik met een snelle inworp. Rommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rommel passt de bal met de wreef. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bezares is nu in balbezit. Veznik onderschept slim de pass. Veznik geeft een hoge lob. Besani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red devils the best - NK PATRIOTI 1:2

62e minuut.
Rommel passt de bal in één keer door. Skubic is nu in balbezit. Skubic passt de bal zonder na te denken. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap. Venczel bokst de bal weg.

69e minuut.
Fraile geeft een lange en hoge pass. Inworp. Veznik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rommel rent richting de bal. Rommel met een sublieme pass. Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Skubic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beting bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Černe de bal. Ossowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
red devils the best - NK PATRIOTI 2:2

83e minuut.
Rommel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pyrka komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Toplak speelt de bal door. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplak maakt een afschuwelijke overtreding. Toplak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red devils the best 69%, NK PATRIOTI 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
red devils the best - NK PATRIOTI 2:2