Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Jana Banasia
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5754
KS Pawłokoma Chelsea Londyn Iskrzynia
Bezpieczna Tactiek superxD
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen solid


14e minuut.
Schoofs is nu in balbezit. Schoofs geeft de bal voor. Krajnc is nu in balbezit. Astorino is nu in balbezit. Astorino schiet op doel. De bal raakt de paal. Grubizna bokst de bal weg.

15e minuut.
Krajnc kopt de bal weg. Krajnc rent richting de bal. Astorino verovert de bal door een tackle van achteren. Astorino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Schoofs met de inworp. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski passt de bal met de wreef. Krzystyniak heeft problemen om de bal te vangen. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:0

34e minuut.
Schoofs met een snelle inworp. Sadlok rent richting de bal. Sadlok passt de bal met de wreef. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 2:0

42e minuut.
Mikulski met een snelle inworp. Schoofs rent richting de bal. Mikulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikulski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Schoofs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schoofs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Krajnc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajnc passt de bal zonder na te denken. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 44%, Chelsea Londyn Iskrzynia 56%.
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 2:0

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krajnc zal de hoekschop nemen. Krajnc kopt de bal weg. Grubizna speelt de bal door. Astorino kopt de bal weg. Branecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Krajnc probeert naar een medespeler te passen. Sadlok rent richting de bal. Sadlok heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Branecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 2:1

62e minuut.
Krajnc met een snelle inworp. Krajnc probeert naar een medespeler te passen. Krajnc is nu in balbezit. Clemente onderschept slim de pass. Clemente draait met de bal, schiet en ... Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clemente is nu in balbezit. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 3:1

81e minuut.
Kosovel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krajnc rent richting de bal. Krajnc passt de bal met de wreef. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 45%, Chelsea Londyn Iskrzynia 55%.
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 3:1