Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: realmarteam Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5382
Real Marteam Internasional FC
Real Wings dx Tactiek Internasional
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 39.8
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Lacerda is nu in balbezit. Lacerda geeft een hoge lob. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap. Nusantara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Internasional FC 1:0

23e minuut.
Tuunainen verovert de bal door een tackle van achteren. Tuunainen passt de bal in één keer door. Bencomo is nu in balbezit. Mincă rent richting de bal. Mincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Mincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă geeft een lange en hoge pass. Asyaputra heeft problemen om de bal te vangen. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Caiazza passt de bal met de wreef. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi onderschept slim de pass. Killian rent richting de bal. Killian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Marteam - Internasional FC 1:1

41e minuut.
Mincă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coronel komt het veld opgelopen. Asilkurt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuunainen springt en kopt de bal. Nusantara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Internasional FC 2:1

43e minuut.
Lacerda met een sublieme pass. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt passt de bal in één keer door. Coronel heeft problemen om de bal te vangen. Coronel draait met de bal, schiet en ... Nusantara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 38%, Internasional FC 62%.
Real Marteam - Internasional FC 2:1

49e minuut.
Baldo Bento verovert de bal door een tackle van achteren. Cellier is nu in balbezit. Cellier geeft een hoge lob. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Darussalam probeert naar een medespeler te passen. Asyaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Asyaputra passt de bal in één keer door. Lacerda rent richting de bal. Asilkurt geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Soeharto geeft een lange en hoge pass. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel geeft een lange en hoge pass. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Cellier rent richting de bal. Cellier probeert naar een medespeler te passen. Bencomo rent richting de bal. Tuunainen rent richting de bal. Tuunainen schiet op doel. Nusantara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lacerda is nu in balbezit. Lacerda draait met de bal, schiet en ... Nusantara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Sarda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rorong de bal onder controle te krijgen. Bencomo rent richting de bal. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tuunainen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lacerda de bal. Lacerda geeft de bal voor. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 25%, Internasional FC 75%.
Real Marteam - Internasional FC 2:1