Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Raptor Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9226
Raptor Arsenal Prague
rohovka Tactiek oj
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 64.9
good Schieten good
good Passen adequate
poor Verdedigen tragic


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diviak met de inworp. Hordecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Diviak de bal. Diviak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Struha met een snelle inworp. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hordecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki schiet op doel. Costenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 1:0

13e minuut.
Struha met een sublieme pass. Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak verovert de bal door een tackle van achteren. Diviak haalt uit met een fantastische trap. Costenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Costenco trapt de bal weg van het doel. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Costenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 2:0

16e minuut.
Deško geeft de bal voor. Inworp. Diviak met de inworp. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel. Linder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Diviak met een snelle inworp. Daar is Pionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hordecki de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hordecki controleert de bal met de borst. Deško is nu in balbezit. Deško geeft een lange en hoge pass. Diviak is nu in balbezit. Diviak haalt uit met een fantastische trap. Costenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose heeft problemen om de bal te vangen. Rose met een sublieme pass. Struha rent richting de bal. Struha draait met de bal, schiet en ... Linder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Struha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Inworp. Linder met een snelle inworp. Struha is nu in balbezit. Struha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Beken rent richting de bal. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević speelt de bal door. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 40%, Arsenal Prague 60%.
Raptor - Arsenal Prague 2:0

46e minuut.
Zborovský komt het veld opgelopen. Guisbo komt het veld opgelopen. Floruţ komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Diviak is nu in balbezit. Struha rent richting de bal. Struha probeert naar een medespeler te passen. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Carrion geeft een lange en hoge pass. Inworp. Struha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Beken passt de bal met de wreef. Gec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gec geeft een hoge lob. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Struha is nu in balbezit. Struha passt de bal met de wreef. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 2:1

87e minuut.
Gec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Struha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zborovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborovský draait met de bal, schiet en ... Costenco bokst de bal weg. Zborovský is nu in balbezit. Zborovský draait met de bal, schiet en ... Costenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diviak rent richting de bal. Diviak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 41%, Arsenal Prague 59%.
Raptor - Arsenal Prague 3:1