Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gretese Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4244
Gretese Real Gnugna
amichevole Tactiek Corner tactic
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 48.9
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Karamyan rent richting de bal. Bardoni rent richting de bal. Karamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Karamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 0:1

2e minuut.
Grazzani speelt de bal door. Giejsztorewicz probeert naar een medespeler te passen. Bussemi speelt de bal door. Amadio rent richting de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Mattiola passt de bal in één keer door. Karamyan is nu in balbezit. Grazzani maakt een afschuwelijke overtreding. Grazzani krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Lietti passt de bal met de wreef. Dionigi is nu in balbezit. Dionigi geeft een hoge lob. Amadio rent richting de bal. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Badalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz passt de bal in één keer door. Fusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 0:2

28e minuut.
Bussemi is nu in balbezit. Bussemi probeert naar een medespeler te passen. Amadio is nu in balbezit. Amadio schiet op doel. Badalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 1:2

37e minuut.
Amadio is nu in balbezit. Karamyan rent richting de bal. Fusar speelt de bal door. Amadio rent richting de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ... Badalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amadio rent richting de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gretese - Real Gnugna 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 46%, Real Gnugna 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gretese - Real Gnugna 2:2

54e minuut.
Amadio kopt de bal weg. Bussemi heeft problemen om de bal te vangen. Amadio is nu in balbezit. Fusar onderschept slim de pass. Fusar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fusar is nu in balbezit. Fusar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Aradszky niet meer kan verder spelen. Rådigh komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Lietti probeert naar een medespeler te passen. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amadio de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ... Badalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fusar rent richting de bal. Amadio onderschept slim de pass. Amadio draait met de bal, schiet en ... Badalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Karamyan speelt de bal door. Amellio is nu in balbezit. Amadio rent richting de bal. Fusar onderschept slim de pass. Fusar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Fusar passt de bal zonder na te denken. Ioannidis speelt de bal door. Amadio is nu in balbezit. Amadio schiet op doel. Badalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 3:2

68e minuut.
Karamyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zubiri komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fusar draait met de bal, schiet en ... Rådigh met een sublieme pass. Amadio kopt de bal weg. Zubiri rent richting de bal. Zubiri haalt uit met een fantastische trap. Rådigh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Grazzani met een sublieme pass. Dionigi geeft een lange en hoge pass. Amadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Badalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 47%, Real Gnugna 53%.
Gretese - Real Gnugna 4:2