Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: afas stadion
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6114
*K.V.* - *Malinwa* Lwy Kleosin
Dicht aan de bar Tactiek x-4
53% Balbezit 47%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 65
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 49
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Cid rent richting de bal. Strzałka rent richting de bal. Strzałka speelt de bal door. Klungelig pakt Tiutiunikas de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:1

3e minuut.
Mansouri probeert naar een medespeler te passen. Cid is nu in balbezit. Cid passt de bal met de wreef. Kopola is nu in balbezit. Kopola draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tiutiunikas de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:2

6e minuut.
Szafirski speelt de bal door. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas heeft problemen om de bal te vangen. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:3

9e minuut.
Duneau onderschept slim de pass. Duneau met een sublieme pass. Carlier probeert naar een medespeler te passen. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz draait met de bal, schiet en ... Morhaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tiutiunikas de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:4

10e minuut.
Duneau verovert de bal door een tackle van achteren. Kopola probeert de bal met de borst te controleren. Kopola passt de bal in één keer door. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Haciej is nu in balbezit. Haciej probeert naar een medespeler te passen. Szafarz speelt de bal door. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bekaert geeft de bal voor. Cid probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:5

16e minuut.
Duneau onderschept slim de pass. Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri passt de bal met de wreef. Kopola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Daar is Duneau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duneau geeft een hoge lob. Cid kopt de bal weg. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strzałka speelt de bal door. Klungelig pakt Mansouri de bal. Mansouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:6

19e minuut.
Carlier probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szafarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopola rent richting de bal. Kopola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:7

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szafarz met de inworp. Kopola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola schiet op doel. Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:8

22e minuut.
Strzałka speelt de bal door. Mansouri rent richting de bal. Mansouri met een sublieme pass. Daar is Kopola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:9

25e minuut.
Kopola is nu in balbezit. Kopola probeert naar een medespeler te passen. Mansouri is nu in balbezit. Mansouri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:10

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szafarz met een snelle inworp. Duneau verovert de bal door een tackle van achteren. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:11

28e minuut.
Strzałka heeft problemen om de bal te vangen. Strzałka met een sublieme pass. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:12

30e minuut.
Cid speelt de bal door. Klungelig pakt Tiutiunikas de bal. Tiutiunikas passt de bal met de wreef. Kopola rent richting de bal. Kopola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:13

32e minuut.
Bekaert geeft de bal voor. Strzałka speelt de bal door. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:14

33e minuut.
Daar is Szafarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafarz met een sublieme pass. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas schiet op doel. Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:15

35e minuut.
Mansouri is nu in balbezit. Mansouri probeert naar een medespeler te passen. Kopola is nu in balbezit. Kopola draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:16

37e minuut.
Haciej met een snelle inworp. Strzałka speelt de bal door. Klungelig pakt Tiutiunikas de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:17

38e minuut.
Daar is Szafarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafarz passt de bal zonder na te denken. Çiftja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tiutiunikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:18

40e minuut.
Kopola probeert naar een medespeler te passen. Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruniczyk met een sublieme pass. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schelfhout komt het veld opgelopen. Saflex komt het veld opgelopen. Huybrechts komt het veld opgelopen. De Mul komt het veld opgelopen. Begeyn komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Petruniczyk is nu in balbezit. Petruniczyk passt de bal zonder na te denken. Kopola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:19

43e minuut.
Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szafarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopola is nu in balbezit. Kopola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schelfhout is nu in balbezit. Schelfhout passt de bal zonder na te denken. Szafarz geeft een lange en hoge pass. Tiutiunikas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 96%, Lwy Kleosin 4%.
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:20

49e minuut.
Petruniczyk speelt de bal door. Kopola is nu in balbezit. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Cid de bal. Cid probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:21

52e minuut.
Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej geeft de bal voor. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:22

53e minuut.
Kopola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola passt de bal met de wreef. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:23

54e minuut.
Bekaert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

55e minuut.
Kopola met een sublieme pass. Cid probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:24

57e minuut.
Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz passt de bal zonder na te denken. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:25

59e minuut.
Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka passt de bal in één keer door. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cid probeert naar een medespeler te passen. Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski passt de bal met de wreef. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:26

63e minuut.
Schelfhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelfhout geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szafarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tiutiunikas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka passt de bal in één keer door. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:27

65e minuut.
Strzałka probeert de bal met de borst te controleren. Strzałka met een sublieme pass. Klungelig pakt Tiutiunikas de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:28

66e minuut.
Kopola is nu in balbezit. Kopola passt de bal in één keer door. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Szafarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cid met een sublieme pass. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:29

68e minuut.
Szafarz met een snelle inworp. Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka met een sublieme pass. Kopola heeft problemen om de bal te vangen. Kopola schiet op doel. Morhaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tiutiunikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiutiunikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:30

71e minuut.
Morhaye met een harde bal richting middenveld. Inworp. Szafarz met een snelle inworp. Kopola rent richting de bal. Kopola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szafarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kopola is nu in balbezit. Kopola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:31

72e minuut.
Kopola verovert de bal door een tackle van achteren. Kopola probeert naar een medespeler te passen. Strzałka met een sublieme pass. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas schiet op doel. Morhaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mansouri neemt de hoekschop. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tiutiunikas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:32

74e minuut.
Szafarz probeert naar een medespeler te passen. Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri passt de bal met de wreef. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kopola is nu in balbezit. Kopola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:33

76e minuut.
Szafarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka met een sublieme pass. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:34

78e minuut.
Szafirski is nu in balbezit. Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Mansouri probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:35

80e minuut.
Schelfhout heeft problemen om de bal te vangen. Schelfhout speelt de bal door. Meirsschaut is nu in balbezit. Meirsschaut geeft de bal voor. Kopola springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Szafarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strzałka probeert de bal met de borst te controleren. Strzałka passt de bal met de wreef. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:36

83e minuut.
Szafarz met de inworp. Daar is Kopola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szafarz zal de hoekschop nemen. Tiutiunikas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:37

85e minuut.
Mansouri heeft problemen om de bal te vangen. Mansouri speelt de bal door. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szafarz met de inworp. Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szafarz met een snelle inworp. Cid probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas heeft problemen om de bal te vangen. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:38

88e minuut.
Strzałka controleert de bal met de borst. Strzałka speelt de bal door. Tiutiunikas heeft problemen om de bal te vangen. Tiutiunikas schiet op doel. Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:39

90e minuut.
Szafarz met de inworp. Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid passt de bal zonder na te denken. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 88%, Lwy Kleosin 12%.
*K.V.* - *Malinwa* - Lwy Kleosin 0:39