Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Galette-Saucisse Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3418
FC Galette-Saucisse ASOCIACION DEPORTIVO PASTO
4-3-1-2-A Tactiek CvmbalEO
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.6 gemiddelde waardering 38.7
very good Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. Foucault heeft problemen om de bal te vangen. Miszewski speelt de bal door. Geck is nu in balbezit. Geck geeft de bal voor. Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Piquet onderschept slim de pass. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 1:0

9e minuut.
Łatka rent richting de bal. Łatka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rey de bal. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 2:0

11e minuut.
Trumiński passt de bal zonder na te denken. Tupã is nu in balbezit. Tupã geeft een lange en hoge pass. Daar is Łatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatka geeft een lange en hoge pass. Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piquet is nu in balbezit. Piquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 3:0

16e minuut.
Inworp. Łatka met de inworp. Przybyła controleert de bal met de borst. Przybyła geeft de bal voor. Basarab springt en kopt de bal. Rentería bokst de bal weg. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Piquet draait met de bal, schiet en ... Rey verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Geck zal de hoekschop nemen. Piquet krijgt zijn hoofd ertegen. Rentería bokst de bal weg.

19e minuut.
Geck geeft de bal voor. Piquet kopt de bal weg. Daar is Basarab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 4:0

23e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck verovert de bal door een tackle van achteren. Geck geeft een hoge lob. Piquet maakt een snoekduik en kopt de bal. Rentería werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 5:0

26e minuut.
Przybyła geeft een lange en hoge pass. Rey is nu in balbezit. Basarab onderschept slim de pass. Basarab draait met de bal, schiet en ... Rentería werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Tupã geeft een hoge lob. Cuevas probeert de bal met de borst te controleren. Piquet rent richting de bal. Piquet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Foucault legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabrera neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Minh Kiệt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 5:1

40e minuut.
Miszewski probeert naar een medespeler te passen. Machado rent richting de bal. Machado geeft een hoge lob. Basarab is nu in balbezit. Basarab schiet op doel. Rentería kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galette-Saucisse 31%, ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 69%.
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 5:1

48e minuut.
Mera rent richting de bal. Mera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łatka met een snelle inworp. Przybyła geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 6:1

51e minuut.
Trumiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trumiński passt de bal in één keer door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Minh Kiệt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 6:2

63e minuut.
Przybyła is nu in balbezit. Przybyła geeft de bal voor. Tibasosa geeft de bal voor. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. Minh Kiệt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Basarab draait met de bal, schiet en ... Machado probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łatka neemt de hoekschop. Basarab maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 7:2

67e minuut.
Miszewski probeert naar een medespeler te passen. Geck heeft problemen om de bal te vangen. Geck geeft een hoge lob. Piquet maakt een snoekduik en kopt de bal. Basarab rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Basarab is nu in balbezit. Basarab geeft een hoge lob. Piquet is nu in balbezit. Piquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 8:2

70e minuut.
Peláez komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Machado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geck met de inworp. Miszewski controleert de bal met de borst. Miszewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kośmider neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Tibasosa de bal. Basarab kopt de bal weg. Piquet is nu in balbezit. Piquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chollet met een sublieme pass. Tupã probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przybyła speelt de bal door. Piquet heeft problemen om de bal te vangen. Piquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Łatka is nu in balbezit. Łatka geeft de bal voor. Basarab is nu in balbezit. Basarab draait met de bal, schiet en ... Rentería werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galette-Saucisse 38%, ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 62%.
FC Galette-Saucisse - ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 9:2