Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biel-Seeland Zoro F.C.
Liga B Tactiek 2.2
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 39.9
formidabel Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Mustacedo passt de bal met de wreef. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński passt de bal in één keer door. Condrea is nu in balbezit. Condrea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Dereniowski onderschept slim de pass. Dereniowski probeert naar een medespeler te passen. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem haalt uit met een fantastische trap. Amuzgar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Zoro F.C. 0:1

6e minuut.
Condrea kopt de bal weg. Harlem rent richting de bal. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Amuzgar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Zoro F.C. 0:2

15e minuut.
Truszczyński probeert naar een medespeler te passen. Aradi is nu in balbezit. Lacaze rent richting de bal. Aradi verovert de bal door een tackle van achteren. Aradi schiet op doel. Rosłoniec bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kotanen geeft een lange en hoge pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu geeft een hoge lob. Condrea is nu in balbezit. Condrea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Amuzgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Aradi de bal. Moreschi rent richting de bal. Aradi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreschi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moreschi kan niet meer verder spelen. Opriş komt het veld opgelopen. Opriş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harlem kopt de bal weg. Harlem is nu in balbezit. Harlem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Dereniowski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huiskala neemt de hoekschop. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Zoro F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 50%, Zoro F.C. 50%.
FC Biel-Seeland - Zoro F.C. 1:2

60e minuut.
Lacaze geeft een lange en hoge pass. Polyák kopt de bal weg. Wilczkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Huiskala de bal. Huiskala geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Biel-Seeland - Zoro F.C. 2:2

80e minuut.
Polyák verovert de bal door een tackle van achteren. Polyák geeft een lange en hoge pass. Daar is Peersman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manichejski is nu in balbezit. Manichejski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Rosłoniec trapt de bal weg van het doel. Aradi kopt de bal weg. Maksumić is nu in balbezit. Maksumić draait met de bal, schiet en ... Rosłoniec bokst de bal weg.

89e minuut.
Maksumić passt de bal in één keer door. Aradi rent richting de bal. Aradi passt de bal met de wreef. Maksumić is nu in balbezit. Maksumić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 36%, Zoro F.C. 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biel-Seeland - Zoro F.C. 2:2