Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Stomperkes Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6469
FC Stomperkes Creatures
pog Tactiek 5-3-2DefMind
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 17
51.6 gemiddelde waardering 59.2
solid Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Jakubczyk rent richting de bal. Jakubczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gemedzhiev met de inworp. Ilinov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ilinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilinov passt de bal in één keer door. Stanimirov rent richting de bal. Stanimirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gemedzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemedzhiev probeert naar een medespeler te passen. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev draait met de bal, schiet en ... Brokułowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - Creatures 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gettler is nu in balbezit. Gettler geeft de bal voor. Scarpa springt en kopt de bal. Kocev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 47%, Creatures 53%.
FC Stomperkes - Creatures 0:1

55e minuut.
Gecov speelt de bal door. Gemedzhiev probeert naar een medespeler te passen. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. Brokułowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - Creatures 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Gemedzhiev de bal. Lincar is nu in balbezit. Gemedzhiev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gemedzhiev krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Velinov geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Erkenev stond buitenspel. Jakubczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scarpa rent richting de bal. Scarpa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Gemedzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilinov geeft de bal voor. Erkenev rent richting de bal. Erkenev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ilinov is nu in balbezit. Ilinov passt de bal met de wreef. Gemedzhiev probeert naar een medespeler te passen. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - Creatures 0:3

71e minuut.
Ilinov met een sublieme pass. Gemedzhiev rent richting de bal. Gemedzhiev passt de bal met de wreef. Erkenev rent richting de bal. Erkenev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Castrillón geeft een lange en hoge pass. Scarpa kopt de bal weg. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Peters de bal. Ilinov rent richting de bal. Ilinov geeft de bal voor. Erkenev kan de bal niet met de borst controleren. Erkenev schiet op doel. Brokułowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanimirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - Creatures 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 48%, Creatures 52%.
FC Stomperkes - Creatures 0:4