Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Red Forest
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7591
REDWOLVES Hilandar
3 na 3 Tactiek 3-3
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Detyniecki probeert naar een medespeler te passen. Bodur rent richting de bal. Montilla rent richting de bal. Montilla draait met de bal, schiet en ... Banić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - Hilandar 1:0

8e minuut.
Detyniecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolomac met een snelle inworp. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Pavličević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavličević geeft een hoge lob. Vasconez is nu in balbezit. Vasconez schiet op doel. Was werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REDWOLVES - Hilandar 1:1

14e minuut.
Amuway verovert de bal door een tackle van achteren. Amuway speelt de bal door. Vasconez is nu in balbezit. Vasconez schiet op doel. Was werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - Hilandar 1:2

19e minuut.
Detyniecki is nu in balbezit. Amuway onderschept slim de pass. Amuway geeft de bal voor. Vasconez rent richting de bal. Vasconez haalt uit met een fantastische trap. Was probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Detyniecki passt de bal zonder na te denken. Brambati rent richting de bal. Brambati geeft een hoge lob. Vasconez is nu in balbezit. Vasconez schiet op doel. Was bokst de bal weg. Vasconez is nu in balbezit. Vasconez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - Hilandar 1:3

31e minuut.
Tolomac kan de bal niet met de borst controleren. Tolomac speelt de bal door. Klungelig pakt Vasconez de bal. Vasconez draait met de bal, schiet en ... Was werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - Hilandar 1:4

38e minuut.
Montilla met de inworp. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuway begaat een overtreding. Amuway krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Amuway speelt de bal door. Detyniecki met een snel genomen vrije trap. Banić met een sublieme pass. Vasconez kan de bal niet met de borst controleren. Vasconez schiet op doel. Was probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasconez is nu in balbezit. Vasconez haalt uit met een fantastische trap. Was probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Maldera passt de bal in één keer door. Inworp. Tolomac met een snelle inworp. Vasconez rent richting de bal. Vasconez haalt uit met een fantastische trap. Was verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Detyniecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tolomac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasconez is nu in balbezit. Vasconez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Was met een harde bal richting middenveld. Tolomac kopt de bal weg. Vasconez rent richting de bal. Vasconez schiet op doel. Was probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - Hilandar 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDWOLVES 64%, Hilandar 36%.
REDWOLVES - Hilandar 1:5

47e minuut.
Bodur is nu in balbezit. Bodur geeft de bal voor. Brambati kan de bal niet met de borst controleren. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tolomac probeert de bal met de borst te controleren. Tolomac passt de bal zonder na te denken. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconez draait met de bal, schiet en ... Was werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - Hilandar 1:6

55e minuut.
Brambati verovert de bal door een tackle van achteren. Brambati passt de bal zonder na te denken. Vasconez rent richting de bal. Vasconez haalt uit met een fantastische trap. Was maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - Hilandar 1:7

64e minuut.
Kulchiy rent richting de bal. Kulchiy passt de bal zonder na te denken. Montilla is nu in balbezit. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki geeft de bal voor. Brambati rent richting de bal. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Banić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... Banić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Maldera met een sublieme pass. Daar is Brambati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brambati geeft een lange en hoge pass. Vasconez rent richting de bal. Vasconez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - Hilandar 1:8

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Was trapt de bal weg. Tolomac kopt de bal weg. Vasconez kan de bal niet met de borst controleren. Vasconez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDWOLVES 55%, Hilandar 45%.
REDWOLVES - Hilandar 1:8