Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 21:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szőlősgyörök SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10688
Szőlősgyörök SC Elmstead Legends
III: Tactiek 4-4-2 b
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 62
outstanding Schieten formidable
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Benson passt de bal zonder na te denken. Bürringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson speelt de bal door. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano draait met de bal, schiet en ... Sheringham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Diver probeert naar een medespeler te passen. Daar is Heskey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõlvak probeert naar een medespeler te passen. Benson is nu in balbezit. Benson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Clifford met een sublieme pass. Coady is nu in balbezit. Coady passt de bal in één keer door. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Chilwell geeft de bal voor. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano onderschept slim de pass. Ceciliano draait met de bal, schiet en ... Sheringham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Elmstead Legends 1:0

13e minuut.
Coady heeft problemen om de bal te vangen. Coady speelt de bal door. Owen is nu in balbezit. Owen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szőlősgyörök SC - Elmstead Legends 1:1

16e minuut.
Brown met een sublieme pass. Nõlvak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõlvak passt de bal in één keer door. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Milne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wade rent richting de bal. CampbeII rent richting de bal. Owen onderschept slim de pass. Owen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Owen heeft problemen om de bal te vangen. Heskey is nu in balbezit. Heskey passt de bal met de wreef. Wade is nu in balbezit. Wade schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bürringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürringer passt de bal zonder na te denken. Chilwell probeert naar een medespeler te passen. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Sheringham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Gomes de bal. Roberts probeert naar een medespeler te passen. Morrison met een sublieme pass. Wade rent richting de bal. Wade draait met de bal, schiet en ... Ogbeta bokst de bal weg.

32e minuut.
Heskey is nu in balbezit. Heskey passt de bal in één keer door. Owen is nu in balbezit. Owen haalt uit met een fantastische trap. Ogbeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Clifford rent richting de bal. Clifford passt de bal met de wreef. Coady speelt de bal door. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Owen kopt de bal weg. Heskey is nu in balbezit. Milne begaat een overtreding. Heskey wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Clifford zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wade krijgt zijn hoofd ertegen. Ogbeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Elmstead Legends 1:2

41e minuut.
Morrison met een snelle inworp. Clifford probeert naar een medespeler te passen. Coady met een sublieme pass. Owen is nu in balbezit. Owen schiet op doel. Ogbeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Nõlvak speelt de bal door. Fernandes geeft de bal voor. Hobbock kopt de bal weg. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szőlősgyörök SC - Elmstead Legends 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 49%, Elmstead Legends 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szőlősgyörök SC - Elmstead Legends 2:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bürringer met een snelle inworp. Benson is nu in balbezit. Benson geeft de bal voor. Ceciliano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Fernandes geeft een hoge lob. Nõlvak geeft een lange en hoge pass. Ceciliano kopt de bal weg. Benson is nu in balbezit. Benson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey passt de bal zonder na te denken. Wade bereikt de bal nog maar net als eerste. Wade haalt uit met een fantastische trap. Ogbeta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Elmstead Legends 2:3

55e minuut.
Ceciliano is nu in balbezit. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõlvak onderschept slim de pass. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel. Sheringham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Coady speelt de bal door. Owen is nu in balbezit. Owen passt de bal in één keer door. Wade rent richting de bal. Wade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Comaro komt het veld opgelopen. Flintoff komt het veld opgelopen. Dahar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Sheringham met een harde bal richting middenveld. Heskey kopt de bal weg. Wade rent richting de bal. Wade schiet op doel. Ogbeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Heskey met een sublieme pass. Wade bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaro is nu in balbezit. Wade onderschept slim de pass. Wade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ogbeta probeert naar een medespeler te passen. Ceciliano controleert de bal met de borst. Ceciliano speelt de bal door. Dahar is nu in balbezit. Dahar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fernandes passt de bal met de wreef. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock passt de bal zonder na te denken. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szőlősgyörök SC - Elmstead Legends 3:3

79e minuut.
Ogbeta met een sublieme pass. Nõlvak kopt de bal weg. Klungelig pakt Khan de bal. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano schiet op doel. Sheringham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Heskey de bal. Heskey passt de bal in één keer door. Morrison geeft een hoge lob. Wade is nu in balbezit. Wade schiet op doel. Ogbeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Ceciliano de bal. Heskey is nu in balbezit. Ceciliano onderschept slim de pass. Ceciliano draait met de bal, schiet en ... Sheringham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Elmstead Legends 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 43%, Elmstead Legends 57%.
Szőlősgyörök SC - Elmstead Legends 4:3