Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:08
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baráti Kör FC. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4832
Baráti Kör FC. Cruising Kings
gól Tactiek Hello1
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Sagáth onderschept slim de pass. Sagáth geeft de bal voor. Kubacki kopt de bal weg. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel haalt uit met een fantastische trap. Miemiec bokst de bal weg.

14e minuut.
Habas speelt de bal door. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević passt de bal met de wreef. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sagáth onderschept slim de pass. Sagáth geeft een lange en hoge pass. Cingel heeft problemen om de bal te vangen. Kubacki rent richting de bal. Kubacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Habas rent richting de bal. Pentilä onderschept slim de pass. Vanderelst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vanderelst krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pentilä met een sublieme pass. Kubacki heeft problemen om de bal te vangen. Habas speelt de bal door. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Miemiec bokst de bal weg.

23e minuut.
Habas passt de bal in één keer door. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst passt de bal zonder na te denken. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Wells probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kubacki rent richting de bal. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević geeft de bal voor. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Wells verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponting rent richting de bal. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera schiet op doel. De bal raakt de paal. Wells bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 1:0

27e minuut.
Sagáth onderschept slim de pass. Sagáth geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Böőr de bal. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kósa geeft de bal voor. Ponting is nu in balbezit. Ponting geeft de bal voor. Cingel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ponting rent richting de bal. Ponting geeft een lange en hoge pass. Cingel kopt de bal weg. Böőr geeft de bal voor. Cabrera springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Habas speelt de bal door. Klungelig pakt Vanderelst de bal. Vanderelst probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel. Wells kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 2:0

38e minuut.
Luketics geeft de bal voor. Sagáth rent richting de bal. Sagáth passt de bal met de wreef. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kubacki rent richting de bal. Kubacki passt de bal in één keer door. Kumasin heeft problemen om de bal te vangen. Kumasin geeft een lange en hoge pass. Cingel springt en kopt de bal. Miemiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kumasin geeft een lange en hoge pass. Kubacki kopt de bal weg. Cingel is nu in balbezit. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baráti Kör FC. 62%, Cruising Kings 38%.
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 2:1

53e minuut.
Zielnik onderschept slim de pass. Zielnik geeft een hoge lob. Ponting kopt de bal weg. Zorbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorbas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kumasin verovert de bal door een tackle van achteren. Pentilä geeft een lange en hoge pass. Zielnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kumasin geeft de bal voor. Cingel maakt een snoekduik en kopt de bal. Miemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Duchewicz onderschept slim de pass. Duchewicz geeft de bal voor. Luketics kopt de bal weg. Kubacki rent richting de bal. Kubacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielnik onderschept slim de pass. Zielnik passt de bal met de wreef. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vignjević speelt de bal door. Vanderelst probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel. Wells maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 3:1

82e minuut.
Klungelig pakt Habas de bal. Habas passt de bal met de wreef. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst geeft de bal voor. Wells probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baráti Kör FC. 47%, Cruising Kings 53%.
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 3:1