Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ThuNdeRa
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7384
ThunderCats Ntouba
L2 Tactiek 541vsextrem push
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 65.9
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Pinotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bithikotsis probeert naar een medespeler te passen. Galiotto speelt de bal door. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pesci speelt de bal door. Pinotti is nu in balbezit. Daar is Pesci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuba rent richting de bal. Szuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cioculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cioculescu passt de bal met de wreef. Lamela met een sublieme pass. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Chiţac komt het veld opgelopen. Moromete komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 60%, Ntouba 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ThunderCats - Ntouba 0:0

47e minuut.
Bithikotsis rent richting de bal. Bithikotsis met een sublieme pass. Dounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dounias haalt uit met een fantastische trap. Laguna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bithikotsis onderschept slim de pass. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci geeft een lange en hoge pass. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Mijakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bithikotsis geeft de bal voor. Dounias kopt de bal weg. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi draait met de bal, schiet en ... Laguna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Ntouba 1:0

61e minuut.
Dimák met een sublieme pass. Mackenzie heeft problemen om de bal te vangen. Chiţac rent richting de bal. Dimák rent richting de bal. Szuba verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ThunderCats - Ntouba 1:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bithikotsis met de inworp. Mackenzie geeft de bal voor. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mutlow geeft een hoge lob. Poledica is nu in balbezit. Kokorogiannis onderschept slim de pass. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... Laguna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Ntouba 2:1

80e minuut.
Mackenzie met een sublieme pass. Szuba is nu in balbezit. Met opzet legt Dimák zijn tegenspeler op de grond. Dimák krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Galiotto passt de bal in één keer door. Daar is Mackenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenzie geeft een hoge lob. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Pinotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pinotti passt de bal zonder na te denken. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci geeft de bal voor. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Dounias met een sublieme pass. Lamela is nu in balbezit. Lamela geeft een hoge lob. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Ntouba 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 50%, Ntouba 50%.
ThunderCats - Ntouba 3:1