Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HaiDuongFc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3209
Hải Dương U23 Vietnam
44-22222222 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 35.4
adequate Schieten weak
good Passen solid
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Adamczyk geeft een hoge lob. Trung Hoàng rent richting de bal. Tất Thành tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tất Thành krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Adamczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczyk geeft een lange en hoge pass. Huy Tuấn kopt de bal weg. Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Trung Hoàng passt de bal met de wreef. Hoàng Hà is nu in balbezit. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hoàng Hà passt de bal zonder na te denken. Martirena rent richting de bal. Martirena passt de bal met de wreef. Phương Nam is nu in balbezit. Phương Nam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Huy Tuấn met een snelle inworp. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Mai Trần heeft problemen om de bal te vangen. Phương Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - U23 Vietnam 1:0

31e minuut.
Phương Nam kopt de bal weg. Hoàng Hà rent richting de bal. Klungelig pakt Hoàng Hà de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sửu speelt de bal door. Klungelig pakt Hoàng Hà de bal. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kiljan geeft de bal voor. Sadowski rent richting de bal. Tất Thành begaat een overtreding. Tất Thành krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sadowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Martirena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Phương Nam krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hoàng Hà kopt de bal weg. Phương Nam rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Adamczyk ... Strafschop! Directe rode kaart, Adamczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Adamczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Phương Nam raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Hà neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - U23 Vietnam 2:0

39e minuut.
Lacorte verovert de bal door een tackle van achteren. Lacorte probeert naar een medespeler te passen. Martirena probeert naar een medespeler te passen. Phương Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Nam schiet op doel. Hoài Việt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 31%, U23 Vietnam 69%.
Hải Dương - U23 Vietnam 2:0

46e minuut.
Tuấn Long komt het veld opgelopen. Minh Vũ komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Mai Trần passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Phương Nam de bal onder controle te krijgen. Minh Vũ rent richting de bal. Minh Vũ schiet op doel. Hoài Việt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tuấn Hoàng rent richting de bal. Phong rent richting de bal. Martirena begaat een overtreding. Martirena krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Việt Tiến komt het veld opgelopen. Trường Sa komt het veld opgelopen. Thông komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Martirena met een sublieme pass. Phương Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Nam passt de bal met de wreef. Minh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Vũ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sadowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thông de bal. Minh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Vũ schiet op doel. Hoài Việt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - U23 Vietnam 3:0

88e minuut.
Việt Tiến onderschept slim de pass. Lacorte onderschept slim de pass. Lacorte geeft de bal voor. Phương Nam is nu in balbezit. Martirena speelt de bal door. Hoài Việt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 40%, U23 Vietnam 60%.
Hải Dương - U23 Vietnam 3:0