Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Piaskownica
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4508
Akademia Lucka Górnik FC
na baraż niżej Tactiek &&&
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
90 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 33.7
formidable Schieten average
outstanding Passen adequate
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Miłkowski probeert naar een medespeler te passen. Pasieka is nu in balbezit. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 1:0

2e minuut.
Stalmach rent richting de bal. Stalmach met een sublieme pass. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 2:0

4e minuut.
Lorian rent richting de bal. Magiun met een sublieme pass. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski schiet op doel. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 3:0

5e minuut.
Bloquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka onderschept slim de pass. Pasieka passt de bal zonder na te denken. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson bokst de bal weg. Pasieka heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 4:0

7e minuut.
Pasieka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guentzel. Pasieka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magiun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski passt de bal zonder na te denken. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 5:0

9e minuut.
Inworp. Lorian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miłkowski de bal. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 6:0

10e minuut.
Miłkowski onderschept slim de pass. Miłkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pasieka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasieka schiet op doel. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski passt de bal in één keer door. French met een sublieme pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Miłkowski is nu in balbezit. Sebastiansson speelt de bal door. French kopt de bal weg. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 7:0

14e minuut.
Lorian met een sublieme pass. French is nu in balbezit. French passt de bal zonder na te denken. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel. Sebastiansson bokst de bal weg. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 8:0

15e minuut.
Pasieka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomečak de bal. Tomečak probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski schiet op doel. Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pasieka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 9:0

16e minuut.
Berrettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni geeft een lange en hoge pass. Lorian kopt de bal weg. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun met een sublieme pass. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 10:0

19e minuut.
Lorian speelt de bal door. Daar is Miłkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miłkowski probeert naar een medespeler te passen. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 11:0

21e minuut.
French zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magiun heeft problemen om de bal te vangen. Magiun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pasieka de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
La O probeert de bal met de borst te controleren. French probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Magiun rent richting de bal. Magiun met een sublieme pass. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bråkenhielm probeert de bal aan de voet te houden. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun speelt de bal door. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pasieka de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 12:0

27e minuut.
La O probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 13:0

28e minuut.
French met een snelle inworp. Magiun met een sublieme pass. Daar is Miłkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 14:0

30e minuut.
Magiun rent richting de bal. Magiun speelt de bal door. Klungelig pakt Miłkowski de bal. Miłkowski schiet op doel. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 15:0

31e minuut.
Sebastiansson met een sublieme pass. French met een sublieme pass. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 16:0

33e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 17:0

34e minuut.
French met de inworp. Magiun is nu in balbezit. Magiun passt de bal in één keer door. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun passt de bal in één keer door. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski schiet op doel. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
French kopt de bal weg. Magiun speelt de bal door. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 18:0

36e minuut.
Lorian met de inworp. Magiun is nu in balbezit. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 19:0

39e minuut.
Pasieka is nu in balbezit. Pasieka speelt de bal door. Miłkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 20:0

40e minuut.
Lorian verovert de bal door een tackle van achteren. Lorian met een sublieme pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 21:0

41e minuut.
Lorian met de inworp. Magiun met een sublieme pass. Pasieka heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 22:0

42e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Magiun met een sublieme pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 23:0

44e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Mesa met een sublieme pass. Daar is Miłkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lorian met de inworp. Magiun probeert naar een medespeler te passen. French is nu in balbezit. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Lucka 11%, Górnik FC 89%.
Akademia Lucka - Górnik FC 24:0

46e minuut.
Lorian verovert de bal door een tackle van achteren. Lorian passt de bal met de wreef. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 25:0

50e minuut.
Pasieka rent richting de bal. Miłkowski rent richting de bal. Pasieka rent richting de bal. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 26:0

51e minuut.
Lorian onderschept slim de pass. Lorian passt de bal in één keer door. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski schiet op doel. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 27:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorian met de inworp. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 28:0

54e minuut.
Pasieka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La O. Pasieka raakt geblesseerd tijdens het duel. Magiun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 29:0

56e minuut.
Majić probeert naar een medespeler te passen. Magiun is nu in balbezit. Magiun speelt de bal door. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Lorian bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun rent richting de bal. Miłkowski met een sublieme pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 30:0

60e minuut.
Lorian met een snelle inworp. Magiun met een sublieme pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 31:0

61e minuut.
French met een sublieme pass. Magiun is nu in balbezit. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 32:0

63e minuut.
Pasieka probeert naar een medespeler te passen. French is nu in balbezit. French passt de bal in één keer door. Daar is Pasieka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 33:0

65e minuut.
Lorian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tomečak is nu in balbezit. Magiun is nu in balbezit. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 34:0

67e minuut.
Lorian passt de bal met de wreef. Magiun met een sublieme pass. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sebastiansson trapt de bal weg van het doel. Lorian kopt de bal weg. Magiun rent richting de bal. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski schiet op doel. Sebastiansson bokst de bal weg.

69e minuut.
Kouis kopt de bal weg. Majić rent richting de bal. Majić passt de bal in één keer door. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Magiun passt de bal zonder na te denken. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski schiet op doel. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 35:0

71e minuut.
Mircea rent richting de bal. Lorian verovert de bal door een tackle van achteren. Lorian probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Stalmach onderschept slim de pass. Stalmach probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 36:0

75e minuut.
Magiun rent richting de bal. Magiun passt de bal in één keer door. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Sebastiansson trapt de bal weg van het doel. Lorian kopt de bal weg. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 37:0

76e minuut.
Klungelig pakt La O de bal. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Magiun rent richting de bal. Magiun haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 38:0

78e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Lorian verovert de bal door een tackle van achteren. Lorian speelt de bal door. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 39:0

80e minuut.
Inworp. French zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 40:0

81e minuut.
Magiun passt de bal in één keer door. Sebastiansson speelt de bal door. Mesa met een sublieme pass. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magiun rent richting de bal. Magiun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 41:0

83e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa passt de bal in één keer door. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 42:0

84e minuut.
La O met een sublieme pass. CoIe bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski onderschept slim de pass. Magiun is nu in balbezit. Magiun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski schiet op doel. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 43:0

86e minuut.
Magiun rent richting de bal. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 44:0

88e minuut.
Lorian rent richting de bal. Lorian passt de bal zonder na te denken. Miłkowski heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
French kopt de bal weg. Magiun is nu in balbezit. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Górnik FC 45:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Lucka 14%, Górnik FC 86%.
Akademia Lucka - Górnik FC 45:0