Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Utopia
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11886
Dreamland Barcalakers
Δανάη69 Tactiek barcalakers
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
50.9 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Nahum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lindner rent richting de bal. Barmanakos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Barmanakos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barmanakos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lindner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lindner kan niet meer verder spelen. Aab komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Pissas rent richting de bal. Aab onderschept slim de pass. Aab heeft problemen om de bal te vangen. Aab haalt uit met een fantastische trap. Tsoleridis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Karadimos geeft een lange en hoge pass. Daar is Lakiotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis schiet op doel. Eskić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 1:0

24e minuut.
Minga rent richting de bal. Spanos rent richting de bal. Minga is nu in balbezit. Minga haalt uit met een fantastische trap. Tsoleridis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dreamland - Barcalakers 1:1

29e minuut.
Terzoglou rent richting de bal. Terzoglou passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Herczyk de bal onder controle te krijgen. Spanos is nu in balbezit. Spanos draait met de bal, schiet en ... Tsoleridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Wijas onderschept slim de pass. Wijas met een sublieme pass. Karadimos speelt de bal door. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Eskić bokst de bal weg.

31e minuut.
McGrain geeft een hoge lob. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga passt de bal in één keer door. Aab bereikt de bal nog maar net als eerste. Aab haalt uit met een fantastische trap. Tsoleridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Nahum schiet op doel. Spanos rent richting de bal. Terzoglou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spanos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spanos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tsoleridis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 1:2

41e minuut.
Papaleo rent richting de bal. Tzikas onderschept slim de pass. Tzikas speelt de bal door. Stravolaimis heeft problemen om de bal te vangen. Stravolaimis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dreamland - Barcalakers 2:2

43e minuut.
Salaminas geeft de bal voor. Klungelig pakt Calota de bal. Calota probeert naar een medespeler te passen. Spanos rent richting de bal. Spanos draait met de bal, schiet en ... Tsoleridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamland 59%, Barcalakers 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dreamland - Barcalakers 2:2

46e minuut.
Bonelos komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk geeft een hoge lob. Karadimos is nu in balbezit. Karadimos geeft een lange en hoge pass. Stravolaimis springt en kopt de bal. Bonelos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakiotis rent richting de bal. Lakiotis geeft een hoge lob. Inworp. Wijas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karadimos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Salaminas rent richting de bal. Wijas is nu in balbezit. Wijas met een sublieme pass. Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Spanos rent richting de bal. Wijas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spanos raakt geblesseerd tijdens het duel. Salaminas met een snel genomen vrije trap. Aab bereikt de bal nog maar net als eerste. Aab draait met de bal, schiet en ... Tsoleridis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 2:3

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Spanos de bal onder controle te krijgen. McGrain kopt de bal weg. Calota heeft problemen om de bal te vangen. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Salaminas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaminas passt de bal met de wreef. Karadimos is nu in balbezit. Karadimos geeft een hoge lob. Stravolaimis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kazantzis geeft een lange en hoge pass. Aab is nu in balbezit. Calota verovert de bal door een tackle van achteren. Calota geeft een hoge lob. Tzikas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Skalenakis de bal. Nahum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahum geeft een hoge lob. Spanos rent richting de bal. Spanos haalt uit met een fantastische trap. Tsoleridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamland 41%, Barcalakers 59%.
Dreamland - Barcalakers 2:3