Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Signal Iduna Park Stadium
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3620
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 Dumi
4-3-3 atac Tactiek 541 1.1
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
37.3 gemiddelde waardering 35
average Schieten average
good Passen average
average Verdedigen good


5e minuut.
Ragıpoğlu geeft de bal voor. Breslin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hibić neemt vlug de vrije trap. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ursuţ geeft de bal voor. Hibić probeert de bal aan de voet te houden. Breslin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pedrosa neemt vlug de vrije trap. Siadaczka kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mustalammi speelt de bal door. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach passt de bal in één keer door. Siadaczka heeft problemen om de bal te vangen. Siadaczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ragıpoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ragıpoğlu geeft een lange en hoge pass. Rozmyślak is nu in balbezit. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Manfugaz komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Breslin kopt de bal weg. Teslár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir verovert de bal door een tackle van achteren. Kandemir draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ribas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 33%, Dumi 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Dumi 0:0

54e minuut.
Ciora is nu in balbezit. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas passt de bal met de wreef. Rozmyślak is nu in balbezit. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kandemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Dumi 0:1

56e minuut.
Purović geeft een lange en hoge pass. Kandemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak rent richting de bal. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stamatoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Breslin is nu in balbezit. Breslin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Dumi 0:2

67e minuut.
Doeltrap. Frączek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Breslin is nu in balbezit. Kandemir is nu in balbezit. Breslin is nu in balbezit. Breslin draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Dumi 0:3

70e minuut.
Teslár passt de bal zonder na te denken. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić geeft een lange en hoge pass. Mustalammi rent richting de bal. Mustalammi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Băsescu met de inworp. Mustalammi rent richting de bal. Frączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi verovert de bal door een tackle van achteren. Mustalammi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pikhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikhur geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedrosa neemt de hoekschop. Salach maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Frączek geeft de bal voor. Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa geeft een hoge lob. Siadaczka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Troska de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 36%, Dumi 64%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Dumi 0:3