Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Tehelne pole
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8979
FC Slovan Bratislava 19 Fc Slovan Pressburg
rohovka Tactiek rohova
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 51.8
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Warszycki speelt de bal door. Ištván is nu in balbezit. Ištván haalt uit met een fantastische trap. Baša werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 1:0

11e minuut.
Inworp. Riva met de inworp. Ištván is nu in balbezit. Klungelig pakt Ištván de bal. Ištván draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ištván geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torn met een sublieme pass. Alcott rent richting de bal. Alcott draait met de bal, schiet en ... Paal! Baša probeert naar een medespeler te passen. Subiat heeft problemen om de bal te vangen. Subiat haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 1:1

16e minuut.
Warszycki speelt de bal door. Ištván is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ištván met een snelle inworp. Riva rent richting de bal. Riva heeft problemen om de bal te vangen. Riva draait met de bal, schiet en ... Blochwitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 1:2

21e minuut.
Warszycki speelt de bal door. Daar is Ištván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ištván zal de hoekschop nemen. Torn kopt de bal weg. Torn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ištván de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Torn kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riva met de inworp. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván schiet op doel. Baša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ištván is nu in balbezit. Ištván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 2:2

28e minuut.
Czartoryski is nu in balbezit. Czartoryski geeft een hoge lob. Subiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Subiat schiet op doel. Blochwitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Magaletta heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Subiat met een snelle inworp. Torn is nu in balbezit. Torn schiet op doel. Baša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torn met de inworp. Subiat rent richting de bal. Subiat draait met de bal, schiet en ... Blochwitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Warszycki is nu in balbezit. Warszycki geeft de bal voor. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 3:2

38e minuut.
Subiat met een sublieme pass. Jenčo is nu in balbezit. Jenčo met een sublieme pass. Riva is nu in balbezit. Riva haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Riva de bal. Ištván verovert de bal door een tackle van achteren. Ištván heeft problemen om de bal te vangen. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 45%, Fc Slovan Pressburg 55%.
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 4:2

46e minuut.
Faltisko komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Komár speelt de bal door. Ladič rent richting de bal. Ladič geeft de bal voor. Riva rent richting de bal. Riva schiet op doel. Blochwitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riva rent richting de bal. Riva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 4:3

49e minuut.
Warszycki speelt de bal door. Klungelig pakt Ištván de bal. Ištván draait met de bal, schiet en ... Faltisko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Jenčo trapt de bal weg. Riva bereikt de bal nog maar net als eerste. Riva haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riva is nu in balbezit. Riva draait met de bal, schiet en ... Blochwitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Demko komt het veld opgelopen. Blochwitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subiat is nu in balbezit. Blochwitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blochwitz krijgt een gele kaart. Subiat moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Subiat kan niet meer verder spelen. Kurizi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Warszycki probeert naar een medespeler te passen. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván is nu in balbezit. Kurizi onderschept slim de pass. Kurizi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blochwitz probeert naar een medespeler te passen. Wartalski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurizi met een snelle inworp. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Ištván is nu in balbezit. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 5:3

63e minuut.
Demko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warszycki met een snelle inworp. Riva bereikt de bal nog maar net als eerste. Riva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Blochwitz met de inworp. Blochwitz rent richting de bal. Blochwitz geeft de bal voor. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Faltisko met een sublieme pass. Jenčo rent richting de bal. Ištván legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jenčo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jenčo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blochwitz probeert naar een medespeler te passen. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ištván de bal. Ištván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 6:3

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warszycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş schiet op doel. Paal! Warszycki probeert naar een medespeler te passen. Torn met een sublieme pass. Ištván is nu in balbezit. Ištván draait met de bal, schiet en ... Faltisko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 7:3

79e minuut.
Ištván zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván onderschept slim de pass. Ištván haalt uit met een fantastische trap. Faltisko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 8:3

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Redondo met de inworp. Torn bereikt de bal nog maar net als eerste. Torn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 9:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 43%, Fc Slovan Pressburg 57%.
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 9:3