Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Weisse Wiese Ropica ARena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5939
LZS Jutrzenka Ropica Polska KS Petarda Kobierzyn
lol2 Tactiek edit
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 58.8
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Tyrajski geeft een hoge lob. Poveda rent richting de bal. Poveda passt de bal met de wreef. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Daar is Kuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ravizza de bal. Karpów is nu in balbezit. Karpów draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Kuś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuś met een sublieme pass. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ... Pozowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - KS Petarda Kobierzyn 1:0

7e minuut.
Nichifor is nu in balbezit. Matras is nu in balbezit. Matras met een sublieme pass. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Day speelt de bal door. Klungelig pakt Česnelis de bal. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Soszyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Nichifor de bal. Matras probeert naar een medespeler te passen. Filho is nu in balbezit. Filho draait met de bal, schiet en ... Flowers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek passt de bal zonder na te denken. Krupa met een sublieme pass. Karpów rent richting de bal. Karpów draait met de bal, schiet en ... Pozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Krupa kopt de bal weg. Klungelig pakt Lo-Yong de bal. Lo-Yong passt de bal in één keer door. Wolak rent richting de bal. Wolak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Krupa de bal. Kukulas kopt de bal weg. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Öztürkeri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Česnelis geeft een hoge lob. Szymiczek probeert de bal aan de voet te houden. Kuś probeert naar een medespeler te passen. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Soszyński speelt de bal door. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda speelt de bal door. Filho is nu in balbezit. Filho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Matras rent richting de bal. Matras passt de bal met de wreef. Kukulas met een sublieme pass. Daar is Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ravizza probeert naar een medespeler te passen. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras met een sublieme pass. Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Inworp. Matras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soszyński met een sublieme pass. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wolak is nu in balbezit. Matras verovert de bal door een tackle van achteren. Matras met een sublieme pass. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Flowers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gusman speelt de bal door. Matras rent richting de bal. Matras passt de bal met de wreef. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 57%, KS Petarda Kobierzyn 43%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - KS Petarda Kobierzyn 1:0

48e minuut.
Matras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Soszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soszyński met een sublieme pass. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulas is nu in balbezit. Day legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kukulas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nichifor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - KS Petarda Kobierzyn 1:1

52e minuut.
Klungelig pakt Poveda de bal. Poveda geeft een hoge lob. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Flowers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - KS Petarda Kobierzyn 1:2

56e minuut.
Soszyński kopt de bal weg. Daar is Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztürkeri is nu in balbezit. Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Filho schiet op doel. Flowers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Wichary verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek passt de bal in één keer door. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft de bal voor. Flowers bokst de bal weg.

62e minuut.
Matras rent richting de bal. Matras passt de bal zonder na te denken. Day speelt de bal door. Poveda rent richting de bal. Poveda geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Poveda rent richting de bal. Poveda met een sublieme pass. Kukulas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichifor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Futó komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Matras passt de bal in één keer door. Nichifor rent richting de bal. Day tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Day krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Kuś onderschept slim de pass. Kuś met een sublieme pass. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów draait met de bal, schiet en ... Pozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Nichifor speelt de bal door. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Futó onderschept slim de pass. Futó schiet op doel. Flowers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - KS Petarda Kobierzyn 1:3

73e minuut.
Soszyński speelt de bal door. Futó bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft een lange en hoge pass. Nichifor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nichifor passt de bal zonder na te denken. Daar is Matras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matras passt de bal zonder na te denken. Kukulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - KS Petarda Kobierzyn 1:4

82e minuut.
Doeltrap. Kułaga komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Öztürkeri is nu in balbezit. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Futó is nu in balbezit. Futó haalt uit met een fantastische trap. Flowers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Futó bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary begaat een overtreding. Futó raakt geblesseerd tijdens het duel. Soszyński met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Öztürkeri de bal. Futó rent richting de bal. Futó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - KS Petarda Kobierzyn 1:5

89e minuut.
Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa verovert de bal door een tackle van achteren. Krupa speelt de bal door. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 69%, KS Petarda Kobierzyn 31%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - KS Petarda Kobierzyn 1:5