Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Real Pezzo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3794
Real Pezzo Gallicese
4-4-2 Tactiek 4-4-2
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
67 gemiddelde waardering 61.6
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Dondini probeert de bal met de borst te controleren. Dondini geeft de bal voor. Senkić rent richting de bal. Becci onderschept slim de pass. Becci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sascia is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacciello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sascia geeft een hoge lob. Cosani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - Gallicese 0:1

16e minuut.
Gornati rent richting de bal. Gornati passt de bal in één keer door. Etxaburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft een lange en hoge pass. Morig springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cosani kan de bal niet met de borst controleren. Etxaburu is nu in balbezit. Cosani begaat een overtreding. Cosani krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Caggegi geeft de bal voor. Becci heeft problemen om de bal te vangen. Tcherednik bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci onderschept slim de pass. Becci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Caggegi geeft een hoge lob. Morig kopt de bal weg. Tcherednik bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci onderschept slim de pass. Becci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli geeft de bal voor. Gornati kan de bal niet met de borst controleren. Espinosa geeft de bal voor. Cyba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 44%, Gallicese 56%.
Real Pezzo - Gallicese 0:1

46e minuut.
Zawodny komt het veld opgelopen. Zampol komt het veld opgelopen. Cornea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Senkić geeft een lange en hoge pass. Zampol kopt de bal weg. Ben Tifour heeft problemen om de bal te vangen. Morig is nu in balbezit. Morig haalt uit met een fantastische trap. Cyba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cornea is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zawodny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ben Tifour met een sublieme pass. Senkić rent richting de bal. Cornea onderschept slim de pass. Cornea geeft een hoge lob. Morig krijgt zijn hoofd ertegen. Cyba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Clemente probeert naar een medespeler te passen. Zawodny met een sublieme pass. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Caggegi rent richting de bal. Caggegi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zawodny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morig rent richting de bal. Morig geeft een hoge lob. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xudaverdiyev controleert de bal met de borst. Cornea rent richting de bal. Cornea draait met de bal, schiet en ... Cyba bokst de bal weg.

69e minuut.
Morig kopt de bal weg. Cornea is nu in balbezit. Xudaverdiyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cornea raakt geblesseerd tijdens het duel. Clemente legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Giambelli kopt de bal weg. Zawodny met een sublieme pass. Clemente geeft een lange en hoge pass. Cornea rent richting de bal. Cornea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Sascia is nu in balbezit. Iervini verovert de bal door een tackle van achteren. Iervini geeft de bal voor. Cornea is nu in balbezit. Cornea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Giambelli de bal. Giambelli geeft de bal voor. Morig kopt de bal weg. Cornea is nu in balbezit. Cornea draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 22%, Gallicese 78%.
Real Pezzo - Gallicese 0:1