Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Los Cachorros Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4051
Los Cachorros Granma
sin lesiones Tactiek SL damnificado
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 26.2
poor Schieten average
adequate Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Galca probeert de bal met de borst te controleren. López Plata rent richting de bal. López Plata passt de bal zonder na te denken. Galca rent richting de bal. Galca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Calpe geeft een hoge lob. Comas probeert de bal aan de voet te houden. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 51%, Granma 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Cachorros - Granma 0:0

48e minuut.
Galca passt de bal zonder na te denken. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe passt de bal met de wreef. Navas rent richting de bal. Navas haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Navas onderschept slim de pass. Sáez García rent richting de bal. Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Granma 1:0

56e minuut.
Maceira rent richting de bal. Maceira probeert naar een medespeler te passen. López Plata speelt de bal door. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Sambruno speelt de bal door. Santos Rodriguez rent richting de bal. Sáez García onderschept slim de pass. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Galca rent richting de bal. Rico Íñiguez is nu in balbezit. Galca begaat een overtreding. Rico Íñiguez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rico Íñiguez kan niet meer verder spelen. Astrain komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă passt de bal zonder na te denken. Galca rent richting de bal. Galca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Granma 2:0

74e minuut.
Maceira bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Santos Rodriguez schiet op doel. Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Granma 3:0

76e minuut.
López López passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos Rodriguez met de inworp. Galca is nu in balbezit. Galca draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
López López rent richting de bal. Castillo Estévez rent richting de bal. López López met een sublieme pass. Castillo Estévez is nu in balbezit. Castillo Estévez draait met de bal, schiet en ... Alegbe bokst de bal weg. Castillo Estévez is nu in balbezit. Castillo Estévez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - Granma 3:1

87e minuut.
Sollenne passt de bal zonder na te denken. Maceira is nu in balbezit. Maceira geeft een hoge lob. Sollenne is nu in balbezit. Sollenne haalt uit met een fantastische trap. Alegbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 44%, Granma 56%.
Los Cachorros - Granma 3:1