Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Manahan Solo
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1998
Surakarta United BOT AI
4-3-3 anjay Tactiek NETRAL
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 46.1
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Craia probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə passt de bal zonder na te denken. Brysiak rent richting de bal. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Numfor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Wędrowycz is nu in balbezit. Wisudo rent richting de bal. Wisudo geeft een lange en hoge pass. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia rent richting de bal. Craia speelt de bal door. Daar is Brysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Abdulrahman is nu in balbezit. Talpăşan verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak is nu in balbezit. Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăşan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia met een sublieme pass. Brysiak rent richting de bal. Talpăşan is nu in balbezit. Talpăşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Craia probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə passt de bal zonder na te denken. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Şərifzadə rent richting de bal. Sunito rent richting de bal. Şərifzadə onderschept slim de pass. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wanggai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanggai passt de bal in één keer door. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BOT AI 0:1

25e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Brysiak rent richting de bal. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə schiet op doel. Numfor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Aritonang rent richting de bal. Lesz rent richting de bal. Craia met een sublieme pass. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ... Numfor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şərifzadə rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brysiak kopt de bal weg. Daar is Şərifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suyatno rent richting de bal. Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ... Numfor bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Wanggai onderschept slim de pass. Wanggai speelt de bal door. Şərifzadə rent richting de bal. Craia is nu in balbezit. Craia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Craia met een sublieme pass. Brysiak rent richting de bal. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BOT AI 0:2

43e minuut.
Salisbury rent richting de bal. Craia onderschept slim de pass. Craia speelt de bal door. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə schiet op doel. Numfor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Numfor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BOT AI 0:3

44e minuut.
Talpăşan is nu in balbezit. Talpăşan speelt de bal door. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Numfor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BOT AI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 72%, BOT AI 28%.
Surakarta United - BOT AI 0:4

47e minuut.
Sunito geeft de bal voor. Ekayana rent richting de bal. Met opzet legt Wisudo zijn tegenspeler op de grond. Wisudo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Brysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak passt de bal zonder na te denken. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan geeft de bal voor. Şərifzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Pijar komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Brysiak rent richting de bal. Şərifzadə is nu in balbezit. Met opzet legt Aiboy zijn tegenspeler op de grond. Şərifzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Craia wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pijar probeert naar een medespeler te passen. Husein is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wędrowycz. Wędrowycz krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia met een sublieme pass. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BOT AI 0:5

67e minuut.
Eelmäe komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Sippel passt de bal in één keer door. Craia met een sublieme pass. Şərifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Şərifzadə passt de bal met de wreef. Wanggai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Craia is nu in balbezit. Brysiak is nu in balbezit. Craia is nu in balbezit. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Numfor bokst de bal weg. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BOT AI 0:6

77e minuut.
Şərifzadə probeert naar een medespeler te passen. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak geeft een lange en hoge pass. Wanggai is nu in balbezit. Wanggai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Numfor probeert naar een medespeler te passen. Sippel kopt de bal weg. Salisbury heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Puhm komt het veld opgelopen. Elías komt het veld opgelopen. Longari komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pijar passt de bal in één keer door. Wędrowycz geeft een hoge lob. Brysiak rent richting de bal. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Numfor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BOT AI 0:7

85e minuut.
Craia passt de bal zonder na te denken. Alamsyah is nu in balbezit. Brysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Numfor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BOT AI 0:8

88e minuut.
Inworp. Elías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm passt de bal zonder na te denken. Longari probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 56%, BOT AI 44%.
Surakarta United - BOT AI 0:8