Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WAC Platz
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3378
Austria WAC Los Trios Sudamericanos
Gutau Tactiek normal 3
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


13e minuut.
Lakomý passt de bal in één keer door. Stolić rent richting de bal. Stolić met een sublieme pass. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Panagiotopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lindberg probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak met een sublieme pass. Martínez Abellán met een sublieme pass. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Panagiotopoulos bokst de bal weg.

28e minuut.
Stolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolić passt de bal in één keer door. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk geeft de bal voor. Nahajło springt en kopt de bal. Panagiotopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cabo Queiroz geeft een lange en hoge pass. Stolić is nu in balbezit. Stolić speelt de bal door. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Panagiotopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Martínez Abellán verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Abellán geeft de bal voor. Nahajło rent richting de bal. Nahajło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak passt de bal met de wreef. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk schiet op doel. Panagiotopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 59%, Los Trios Sudamericanos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Austria WAC - Los Trios Sudamericanos 0:0

48e minuut.
Zăituc geeft een hoge lob. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lindberg geeft een lange en hoge pass. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Temer bokst de bal weg. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Los Trios Sudamericanos 1:0

53e minuut.
Martínez Abellán is nu in balbezit. Martínez Abellán passt de bal zonder na te denken. Ahmetagić geeft een lange en hoge pass. Nahajło probeert de bal aan de voet te houden. Barrios geeft de bal voor. Panagiotopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lindberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Stempin de bal. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Temer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Los Trios Sudamericanos 2:0

70e minuut.
Stolić is nu in balbezit. Stolić geeft de bal voor. Nahajło probeert de bal met de borst te controleren. Matthys rent richting de bal. Brzeżański geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Temer trapt de bal weg van het doel. Lindberg kopt de bal weg. Vastamäki rent richting de bal. Vastamäki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Los Trios Sudamericanos 3:0

90e minuut.
Zăituc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stolić met een snelle inworp. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 47%, Los Trios Sudamericanos 53%.
Austria WAC - Los Trios Sudamericanos 3:0