Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Przetycz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4046
FC Przetycz ZKTD Legnica
Becir Tactiek 5-3-2 A
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 45.8
formidable Schieten adequate
excellent Passen very good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan passt de bal met de wreef. Seaman speelt de bal door. Ciucă rent richting de bal. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - ZKTD Legnica 1:0

7e minuut.
Kukucz is nu in balbezit. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki speelt de bal door. Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Przetycz - ZKTD Legnica 1:1

9e minuut.
Seaman passt de bal met de wreef. Labra bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas onderschept slim de pass. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Buscan kopt de bal weg. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas onderschept slim de pass. Birkantas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Łaski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ciucă de bal onder controle te krijgen. Birkantas rent richting de bal. Birkantas draait met de bal, schiet en ... Karácsony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - ZKTD Legnica 2:1

18e minuut.
Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan passt de bal met de wreef. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - ZKTD Legnica 3:1

23e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Stępień rent richting de bal. Buscan onderschept slim de pass. Buscan schiet op doel. Karácsony maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły passt de bal in één keer door. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas schiet op doel. Karácsony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - ZKTD Legnica 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 43%, ZKTD Legnica 57%.
FC Przetycz - ZKTD Legnica 4:1

46e minuut.
Atabay is nu in balbezit. Birkantas is nu in balbezit. Met opzet legt Atabay zijn tegenspeler op de grond. Atabay krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Szłapka trapt de bal weg van het doel. Buscan kopt de bal weg. Birkantas is nu in balbezit. Buscan rent richting de bal. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ciepły met een sublieme pass. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan passt de bal met de wreef. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły speelt de bal door. Buscan is nu in balbezit. Buscan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - ZKTD Legnica 5:1

71e minuut.
Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Seaman rent richting de bal. Seaman passt de bal in één keer door. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas is nu in balbezit. Birkantas haalt uit met een fantastische trap. Karácsony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - ZKTD Legnica 6:1

78e minuut.
Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan rent richting de bal. Łaski begaat een overtreding. Buscan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Redondo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Buscan probeert de bal met de borst te controleren. Klimczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stępień de bal. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Karácsony met een harde bal richting middenveld. Seaman kopt de bal weg. Klimczak heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lonfat met een sublieme pass. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Karácsony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 42%, ZKTD Legnica 58%.
FC Przetycz - ZKTD Legnica 6:1