Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cipolle Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7173
Cipolle Onibaku Combi
2-5-3 Tactiek 442 TSO V2
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
67.9 gemiddelde waardering 50.1
wonderbaarlijk Schieten solide
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Fenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Défossé begaat een overtreding. Fenu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lewczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maldara is nu in balbezit. Maldara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Onibaku Combi 1:0

3e minuut.
Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan geeft de bal voor. Idler rent richting de bal. Idler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Onibaku Combi 2:0

7e minuut.
Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia geeft een lange en hoge pass. Bozóky kopt de bal weg. Idler rent richting de bal. Idler draait met de bal, schiet en ... Fournier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maldara is nu in balbezit. Maldara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Onibaku Combi 3:0

9e minuut.
Mathieu geeft een lange en hoge pass. Maldara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fenu geeft de bal voor. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zwirko rent richting de bal. Bozóky onderschept slim de pass. Bozóky passt de bal in één keer door. Maldara is nu in balbezit. Maldara draait met de bal, schiet en ... Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fenu kopt de bal weg. Idler is nu in balbezit. Idler passt de bal met de wreef. Maldara is nu in balbezit. Maldara haalt uit met een fantastische trap. Fournier bokst de bal weg.

14e minuut.
Farrugia speelt de bal door. Fenu rent richting de bal. Fenu probeert naar een medespeler te passen. Idler rent richting de bal. Idler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky speelt de bal door. Maldara is nu in balbezit. Maldara schiet op doel. Fournier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Onibaku Combi 4:0

17e minuut.
Idler rent richting de bal. Défossé begaat een overtreding. Idler raakt geblesseerd tijdens het duel. Farrugia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maldara krijgt zijn hoofd ertegen. Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Idler passt de bal in één keer door. Maldara rent richting de bal. Maldara passt de bal in één keer door. Bozóky rent richting de bal. Bozóky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Idler de bal. Idler geeft een lange en hoge pass. Maldara is nu in balbezit. Maldara schiet op doel. Fournier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Onibaku Combi 5:0

34e minuut.
Rychman geeft een hoge lob. Farrugia speelt de bal door. Maldara is nu in balbezit. Idler is nu in balbezit. Idler draait met de bal, schiet en ... Fournier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bozóky heeft problemen om de bal te vangen. Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maldara raakt geblesseerd tijdens het duel. Bozóky neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Fournier bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Leray kopt de bal weg. Fenu geeft de bal voor. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Fenu is nu in balbezit. Défossé onderschept slim de pass. Défossé passt de bal in één keer door. Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Idler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sellier. Idler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farrugia met een snel genomen vrije trap. Maldara springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 25%, Onibaku Combi 75%.
Cipolle - Onibaku Combi 5:0

46e minuut.
Kopuz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky probeert naar een medespeler te passen. Maldara is nu in balbezit. Maldara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Farrugia met de inworp. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldara rent richting de bal. Maldara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kopuz onderschept slim de pass. Kopuz geeft een lange en hoge pass. Maldara kopt de bal weg. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rychman probeert naar een medespeler te passen. Leray speelt de bal door. Lewczuk is nu in balbezit. Morin verovert de bal door een tackle van achteren. Morin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Onibaku Combi 5:1

60e minuut.
Idler passt de bal in één keer door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz passt de bal zonder na te denken. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky haalt uit met een fantastische trap. Fournier bokst de bal weg.

62e minuut.
Fournier speelt de bal door. Zwirko kopt de bal weg. Farrugia geeft een lange en hoge pass. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky haalt uit met een fantastische trap. Fournier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Idler is nu in balbezit. Idler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Onibaku Combi 6:1

63e minuut.
Vanacker komt het veld opgelopen. Minh Nghĩa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Idler passt de bal met de wreef. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky passt de bal zonder na te denken. Maldara rent richting de bal. Maldara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Lewczuk geeft een lange en hoge pass. Maldara kopt de bal weg. Fenu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idler is nu in balbezit. Idler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Minh Nghĩa passt de bal zonder na te denken. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky onderschept slim de pass. Bozóky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Onibaku Combi 7:1

76e minuut.
Le Brun rent richting de bal. Minh Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Nghĩa geeft een hoge lob. Bozóky rent richting de bal. Bozóky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Vanacker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia passt de bal met de wreef. Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldara haalt uit met een fantastische trap. Fournier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Farrugia met een snelle inworp. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky passt de bal in één keer door. Maldara rent richting de bal. Maldara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Onibaku Combi 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 28%, Onibaku Combi 72%.
Cipolle - Onibaku Combi 8:1