Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: khan-Lee Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6861
Lê Tuấn - FC B. Rebels
4-5-1-B Tactiek petisso
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 39.2
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Schlatter passt de bal zonder na te denken. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft een lange en hoge pass. Ndoye is nu in balbezit. Ndoye draait met de bal, schiet en ... Bjelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 1:0

4e minuut.
White met de inworp. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utkinas. Utkinas krijgt een gele kaart. Giacco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. White zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Ndoye verovert de bal door een tackle van achteren. Ndoye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
White bereikt de bal nog maar net als eerste. White met een sublieme pass. Giacco rent richting de bal. Giacco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 2:0

13e minuut.
Utkinas verovert de bal door een tackle van achteren. White verovert de bal door een tackle van achteren. White speelt de bal door. Ndoye is nu in balbezit. Ndoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 3:0

13e minuut.
Krištofík met een sublieme pass. Daar is Costiţîn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowy verovert de bal door een tackle van achteren. Giacco is nu in balbezit. Giacco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 4:0

15e minuut.
Costiţîn verovert de bal door een tackle van achteren. Lew verovert de bal door een tackle van achteren. Schlatter begaat een overtreding. Lew wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lew kan niet meer verder spelen. Montalbano komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Urzică rent richting de bal. Urzică geeft de bal voor. Carrabs rent richting de bal. Ndoye onderschept slim de pass. Ndoye draait met de bal, schiet en ... Bjelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ndoye rent richting de bal. Ndoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 5:0

18e minuut.
Ndoye met een sublieme pass. Klungelig pakt Mohd Yassin de bal. Mohd Yassin passt de bal zonder na te denken. Giacco rent richting de bal. Giacco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Utkinas neemt vlug de vrije trap. Montalbano kopt de bal weg. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy haalt uit met een fantastische trap. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohd Yassin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urzică rent richting de bal. Urzică geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Utkinas onderschept slim de pass. Utkinas geeft de bal voor. Ndoye rent richting de bal. Ndoye draait met de bal, schiet en ... Bjelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 6:0

44e minuut.
Ndoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye passt de bal in één keer door. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco schiet op doel. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 16%, B. Rebels 84%.
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 7:0

48e minuut.
Sarr is nu in balbezit. Sarr passt de bal zonder na te denken. Ndoye rent richting de bal. Ndoye schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Mohd Yassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Yassin geeft een hoge lob. Carrabs bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy onderschept slim de pass. Borowy schiet op doel. Bjelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Montalbano onderschept slim de pass. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Borowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowy schiet op doel. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 8:0

59e minuut.
Montalbano speelt de bal door. Klungelig pakt Mohd Yassin de bal. Mohd Yassin geeft een hoge lob. Ndoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ndoye rent richting de bal. Ndoye speelt de bal door. Giacco rent richting de bal. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 9:0

64e minuut.
Ndoye rent richting de bal. Ndoye speelt de bal door. Giacco is nu in balbezit. Giacco haalt uit met een fantastische trap. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrabs begaat een overtreding. Urzică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demertzis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Giacco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
White speelt de bal door. Giacco is nu in balbezit. Utkinas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Utkinas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Giacco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urzică neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

67e minuut.
Urzică is nu in balbezit. Schindzielorz rent richting de bal. Giacco verovert de bal door een tackle van achteren. Giacco draait met de bal, schiet en ... Bjelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 10:0

72e minuut.
Montalbano probeert naar een medespeler te passen. Borowy rent richting de bal. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 11:0

72e minuut.
Indriūnas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Buitenspel voor Windfuhr. Goede buitenspelval van de verdediging. Medrano komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borowy de bal. Ndoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye haalt uit met een fantastische trap. Bjelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Sarr rent richting de bal. Mohd Yassin rent richting de bal. Mohd Yassin geeft een hoge lob. Ndoye rent richting de bal. Ndoye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mohd Yassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Windfuhr onderschept slim de pass. Windfuhr probeert naar een medespeler te passen. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Giacco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. White rent richting de bal. White probeert naar een medespeler te passen. Giacco is nu in balbezit. Giacco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Giacco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Schlatter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sarr kopt de bal weg. Borowy is nu in balbezit. Borowy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 26%, B. Rebels 74%.
Lê Tuấn - FC - B. Rebels 12:0