Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc.edi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3020
fc.edi C.l Trattoria
non combat Tactiek non-combat
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten average
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Codrea geeft een hoge lob. Lero is nu in balbezit. Lero geeft een lange en hoge pass. Daar is Benard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benard schiet op doel. Villate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benard bereikt de bal nog maar net als eerste. Benard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 1:0

19e minuut.
Viau bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Viau de bal. Viau speelt de bal door. Benard bereikt de bal nog maar net als eerste. Benard draait met de bal, schiet en ... Villate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De La Iglesia rent richting de bal. Wilk onderschept slim de pass. Codrea geeft de bal voor. Benard rent richting de bal. Benard schiet op doel. Villate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coporan rent richting de bal. Coporan geeft de bal voor. De La Iglesia is nu in balbezit. De La Iglesia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Benard met een sublieme pass. De La Iglesia heeft problemen om de bal te vangen. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. De La Iglesia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Darniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk met een snelle inworp. Benard is nu in balbezit. Benard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wilk kopt de bal weg. Daar is Benard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Iglesia rent richting de bal. Wilk onderschept slim de pass. Wilk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 47%, C.l Trattoria 53%.
fc.edi - C.l Trattoria 1:0

46e minuut.
Inworp. De La Iglesia met de inworp. Viau bereikt de bal nog maar net als eerste. Viau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 2:0

57e minuut.
Coporan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk met een snelle inworp. Benard rent richting de bal. Benard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Agreda komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Wilk met de inworp. Benard rent richting de bal. De La Iglesia is nu in balbezit. Benard onderschept slim de pass. Benard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Coporan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk met een snelle inworp. Benard rent richting de bal. Benard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 26%, C.l Trattoria 74%.
fc.edi - C.l Trattoria 2:0