Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: C.S.L. 11 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10089
C.S.L. 11 FK TIRO Košice
Let`s Go! Tactiek skuska
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 61.2
very good Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Rosales kopt de bal weg. Câmpeanu rent richting de bal. Feraru rent richting de bal. Feraru schiet op doel. Habera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FK TIRO Košice 1:0

12e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula onderschept slim de pass. Necula met een sublieme pass. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Galo geeft een lange en hoge pass. Domachowski heeft problemen om de bal te vangen. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Selymes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.S.L. 11 - FK TIRO Košice 1:1

16e minuut.
Nedelescu speelt de bal door. Feraru probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Carmitru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FK TIRO Košice 2:1

22e minuut.
Necula rent richting de bal. Necula geeft een lange en hoge pass. Feraru rent richting de bal. Feraru passt de bal in één keer door. Vlăsceanu geeft de bal voor. Habera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Miklosik met een sublieme pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennell bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru draait met de bal, schiet en ... Habera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Miklosik geeft de bal voor. Doesburg is nu in balbezit. Carmitru onderschept slim de pass. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vlăsceanu geeft de bal voor. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg geeft de bal voor. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 51%, FK TIRO Košice 49%.
C.S.L. 11 - FK TIRO Košice 2:1

49e minuut.
Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanda speelt de bal door. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski geeft een lange en hoge pass. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Habera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FK TIRO Košice 3:1

55e minuut.
Necula met een sublieme pass. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ... Habera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 51%, FK TIRO Košice 49%.
C.S.L. 11 - FK TIRO Košice 3:1