Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4599
Zaclău AWESOME!
fantomas Tactiek holograf
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


19e minuut.
Tumpach kopt de bal weg. Olaru probeert de bal met de borst te controleren. Olaru geeft een hoge lob. Fausto is nu in balbezit. Fausto draait met de bal, schiet en ... Miyakawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński geeft een lange en hoge pass. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Deleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - AWESOME! 1:0

33e minuut.
Panait geeft een lange en hoge pass. Mărcuş speelt de bal door. Olaru is nu in balbezit. Olaru geeft een hoge lob. Fausto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chojecki geeft een lange en hoge pass. Bujor is nu in balbezit. Bujor passt de bal met de wreef. Šotola is nu in balbezit. Šotola schiet op doel. Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spiridon rent richting de bal. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - AWESOME! 2:0

41e minuut.
Olaru met een sublieme pass. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto onderschept slim de pass. Fausto draait met de bal, schiet en ... Miyakawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Miyakawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 48%, AWESOME! 52%.
Zaclău - AWESOME! 2:0

49e minuut.
Olaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallinal. Olaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Răscanu met een snel genomen vrije trap. Olaru speelt de bal door. Tumpach rent richting de bal. Tumpach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Skubiszyński met een sublieme pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malancu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Manafov geeft de bal voor. Inworp. Tumpach met de inworp. Fausto is nu in balbezit. Fausto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bujor met een sublieme pass. Šotola rent richting de bal. Šotola speelt de bal door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon passt de bal met de wreef. Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola geeft de bal voor. Spiridon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - AWESOME! 3:0

75e minuut.
Mărcuş onderschept slim de pass. Gallinal is nu in balbezit. Mărcuş onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mărcuş de bal. Mărcuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru geeft de bal voor. Mărcuş kopt de bal weg. Fausto rent richting de bal. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Miyakawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olaru zal de hoekschop nemen. Mărcuş kopt de bal weg. Daar is Skubiszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto rent richting de bal. Fausto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorčić onderschept slim de pass. Zagorčić geeft een hoge lob. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Šotola passt de bal met de wreef. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cislariu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - AWESOME! 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 54%, AWESOME! 46%.
Zaclău - AWESOME! 4:0